Se alle billederne fra adidas x ELLE Copenhagen Run

Foto: Niels Kondo

Onsdag den 15. juni stod for alvor i løbets tegn, da ELLE i samarbjede med adidas afholdte vores store 'adidas x ELLE Copenhagen Run' for 100 af vores seje læsere.

Dagen startede på Mariott Hotel, hvor alle løberne fik udleveret matchende adidas x ELLE løbe-shirts, kasketter og armbånd fra adidas. På Marriot Hotel havde gæsterne mulighed for at tage nogle foto-moments og få en lille forfriskning inden vores løbetræner Toke Henriksen stod for den fælles opvarmning.

Se også: Toke Henriksen: 3 tips til intervalløb

Derefter stod den på 5,5 kilometer gennem København, hvor vi bl.a. kom forbi Aller-huset ved Havneholmen, hvor der pyntet op med sort løber og blomstervaser fra Georg Jensen... og så blev løberne modtaget med konfetti i lange baner. Sikke en fest!

Der blev også gjort stop ved Cirkelbroen og i Bibliotekshaven,og da løberne nåede målstregen ved Marriott Hotel, blev de modtaget med forfriskninger fra blandt andet Frankly Juice, der servede den særlige Frankly Juice x ELLE, som ELLEs madblogger, Stephanie Bang, har lavet i samarbejde med Frankly Juice.

Læs også: ELLE præsenterer grøn juice i samarbejde med Frankly Juice

DJ Thomas Madvig sørgede for lækker loungemusik på terasseområdet foran Marriott Hotel, hvor der var pyntet op med balloner, sund buffet og loungeområde med rawbarer fra Raw Bite.

Der var i alt fem Instagram-konkurrencer, som man kunne deltage i før og under løbet. Her gjaldt det om at fange de bedste foto-moments og bruge hashtaggene til hvert stop på løberuten. Du kan se alle de fine billeder under #adidasrunnersxelle og #whyiruncopenhagen.

Mens gæsterne fik lidt at spise og drikke kunne de også shoppe løbetøj fra Løberen, der havde taget et udvalg af løbetøj med, hvor der var gode rabatter til alle løberne.

Se også: adidasrunners x ELLE: 3 tips til din løbetræning

Efter eventet, fik gæsterne en goodiebag med hjem, hvori der bl.a. var en drikkedunk fra Eva Solo, en uro fra Georg Jensen Living og ansigtscreme fra Biotherm. Herudover var der en håndcreme fra Urtekram, fine keramikkrus fra Frederik Bagger og andre lækre goodies.

Her fra ELLE-redaktionen pog adidas skal der lyde et stort tak til alle jer, der deltog i eventet! Vi håber, at I havde en ligeså god dag, som vi havde.  

I galleriet har vi samlet en masse billeder fra adidas x ELLE Copenhagen Run.

Se alle billederne fra adidas x ELLE Copenhagen Run

 

 

Relaterede artikler