Ny kalorielet sommersnack fra ISIS

ISIS, der er kendt for sine mange sukkerfrie produkter, lancerer nu den første ispind sødet med stevia. Det er en lækker kombination af vanille og kakao og som ISIS' øvrige produkter, er den helt uden tilsat sukker.

Læs også: Her er 5 sunde alternativer til pasta

ISIS har tidligere bevist at man sagtens kan lave lækker is uden sukker, nemlig med deres fem varianter af inspinde søde med kunstige sødemidler. Men til alle dem der er kritiske overfor de kunstige sødemidler, eller som bare gerne vil smage noget nyt, er dette et perfekt alternativ til sommerens mere kalorieholdige snacks (læs artiklen om sommersnacks der snyder her). Den nye ispind fra Isis går nemlig skridtet videre, da den er sødet med sødestoffer af naturlig oprindelse; steviol glycosid fra stevia planten samt det kaloriefri sødemiddel erythritol.

Læs også. Hvad er det lige med det der gluten?

isis ispind stevia uden sukker

Fakta om isen: Indeholder kun 54 kcal pr. inspind, er ikke tilsat fløde eller sukker og indeholder kun 2,2g fedt pr. ispind.

...mums! Så er der plads til lidt flere is i sommervarmen, end vi lige havde regnet med :-)

Læs også: 7 sommersnacks der snyder

ISIS Ping Pong, der sælges i 6 stk. pakning, lander i Føtex og SuperBest fra uge 30. Vejl. udsalgspris: 59,95 kr. for 6 styks.

Psst... 5 af de Stevia-sødede ispinde fra ISIS svarer til én magnum mandel (270 kalorier!).

Se flere sunde sommersnacks anbefalet af Sara Jin Smidt fra Healthyskinnybitch.dk i galleriet nedenfor...