Foto: ELLE Danmark
Annonce

Løb sammen med ELLE og adidas Runners Copenhagen den 6. juni

af Annonce 2/06/2017
Hver tirsdag, onsdag, torsdag og lørdag kan du løbe sammen med adidas fra deres hub i Ravnsborggade, og tirsdag den 6. juni løber ELLE med, og du er inviteret til at joine os på en lille løbetur i København! Læs meget mere her...

På Ravnsborgggade 12 har adidas deres egen lille løbeklub 'adidas Runners Copenhagen', hvor man hver tirsdag, onsdag, torsdag og lørdag kan løbe med. Alle er velkomne, og der er forskellige ruter, distancer og tempi - så det er med andre ord en løbeklub for alle.

Her på ELLE er vi et fast hold, der løber sammen med adidas Runners Copenhagen fra deres hub i Ravnsborggade, og tirsdag den 6. juni er vi klar igen - og denne gang vil vi gerne invitere alle jer til at joine os til en lille løbetur på 5 km. gennem København.

Der er flere forskellige distancer og tempi, men ELLE-redaktionen løber 5 km tirsdag den 6. juni, og hvis du har lyst til at joine os, er du mere end velkommen.

Udover at løbeturen tirsdag den 6. juni bliver en god anledning til at få lidt motion og nyde København fra sin pæneste side, så er det også en lille optakt til vores store adidas x ELLE Copenhagen Run, som vi gentager den 13. juni 2017.

Mere information om vores adidas x ELLE Copenhagen Run følger - så hold endelig øje med vores digitale kanaler op til den 13. juni, hvor alle informationer om løbet og tilmelding vil blive offentliggjort.

Men indtil da, håber vi at se en masse af jer til vores lille 5 km. løbetur tirsdag den 6. juni klokken 18.00 fra adidas Runners Copenhagens hub i Ravnsborggade nr. 12 i København.

Send en mail til adidas@elle.dk og tilmeld dig adidas Runners Copenhagen på Facebook, hvis du vil løbe med tirsdag den 6. juni klokken 18.00.

Psst... Vi uddeler selvfølgelig månedens ELLE + en lille overraskelse til alle jer, der har lyst til at løbe sammen med os.

Vi glæder os til at se jer!