Lækker low carb pasta lavet af bønner

Du kender måske den tunge og trætte fornemmelse, der rammer efter en lækker portion spaghetti vongole eller bolognese. For selvom man ikke er glutenallergiker, oplever mange at føle sig trætte og oppustede efter at have nydt en lækker klassisk pastaret. Men sådan behøver det ikke at være! De nye bønnespaghettier fra Vitafood og Explore Asian, der netop har ramt markedet, kan nemlig spises med både god samvittighed og mindre ondt i maven.

De fire varianter, vi kan vælge imellem, er Black Bean Spaghetti, Edamame & Mung Bean Fettuccine, Edamame Spaghetti og Soybean Spaghetti og skifter du den klassiske hvide pasta ud med en af disse varianter, der er rige på protein, får du faktisk 400 procent mere protein, 400 procent flere kostfibre og hele 60 procent færre kulhydrater.

Og efter sigende skulle denne nye type pasta, der altså både er økologik og udelukkende lavet på vand og bønner, heller kke klumpe eller blive overkogt (hvilket ellers ofte kan ske med glutenfri spaghetti). De lover faktisk at vi får "al dente" pasta på bare syv minutter.

Det lyder næsten too good to be true! Men ikke desto mindre byder vi denne bønnespaghetti hjerteligt velkommen i vores køkkener og glæder os til at afprøve en masse hjemmelavede low carb pastaretter.

Fås i Føtex, Bilka, udvalgte Rema'er og Superbest butikker samt online hos lowcarbstore.dk

Få et overblik over forskellen imellem de forskellige typer af pasta i galleriet - ELLEs sundhedsskribent Sara Jin Smidt fra HealthySkinnyBitch guider.

Psst... kigger du med fra mobilen 'swiper' du bare.

Kalorieindhold i pasta

Relaterede artikler