Her er de 13 bedste yoga-profiler på Instagram

Foto: Instagram

Uanset om du allerede sværger til yoga som træningsform, eller om du bare er nysgerrig på, hvad yoga kan gøre for dig, så kan det være en stor hjælp at finde inspiration hos folk, der har helt styr på de avancerede øvelser.

Og et af de bedste steder at hente inspiration anno 2018 er selvfølgelig på Instagram! Her kan du nemlig både følge yogainstruktører og yogaentusiaster, der alle bruger yoga aktivt for at finde ro, harmoni og balance i deres hverdag.

Læs også: Kom til gratis yoga hver tirsdag med ELLEfit og YO Studios i København

For at give dig den bedste inspiration til din egen yogatræning har vi derfor fundet de 13 bedste yoga-profiler på Instagram, der helt sikkert vil give dig lyst til at rulle måtten ud, sætte hænderne op for brystet og sige namaste - lige med det samme!

For selvom det godt kan se sådan ud på de yndefulde billeder, så handler yoga ikke kun om at kunne nå sine tæer eller om at kunne få fødderne om bag nakken... Og det ved disse 13 profiler godt!

De giver nemlig både inspiration og gode råd, som du kan bruge i din søgen efter styrke og smidighed i din krop og i dit sind!

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Scroll igennem galleriet nedenfor, hvor vi har samlet de 13 bedste yoga-profiler på Instagram, der både kan instruere, udfordre og inspirere dig i din egen yogatræning:

De 13 bedste yogaprofiler på Instagram