Emilie Lilja: "Her er mit nye træningsunivers"

Foto: Ditlev Rosing

Få et indblik i Emilie Liljas træningsunivers!

28-årige Emilie Lilja er model, DJ og har for nyligt også blogget på bloggen af samme navn.

For nyligt valgte den smukke model dog at lukke sin blog og istedet koncentrere sig om en anden ting, som altid har fyldt meget i et liv som model - nemlig træning.

Se også: Sådan holder jeg mig sund

Emilie Liljas nye træningsunivers hedder Liljatraining.com og med udgangpsunkt i en modelkarriere gennem de sidste 10 år, vil Emilies nye træningsunivers tage udgangspunkt i hendes hverdag og træning som model: 

"Lilja training er mit univers. Jeg er ikke ekspert, og jeg har ingen uddannelse indenfor sundhed og ernæring. Men med afsæt i en modelkarriere gennem de sidste 10 år og de krav, der har været til mig, har jeg, gennem min træning, interesse for kost og sundhed, opnået meget erfaring med, hvad der har virket for mig. Derfor vil liljatraining.com tage udgangspunkt i min hverdag og træning, men med fokus på at motivere og inspirere jer til at finde en balance. På min youtube-kanal kan I følge med i, hvordan jeg kommer i form, holder mig i form og træner op til shoots og hvad jeg spiser", fortæller Emilie Lilja i sin første video.

Læs også: Her er mine sommerferieplaner

Emilie vil dele sine erfaringer på youtube-kanalen Liljatraining og her kan du se den første video i rækken:

Her fra ELLE-redaktionen skal der lyde et stort tillykke med det nye projekt til Emilie Lilja... Vi glæder os til at følge med i, hvordan man træner som model.

I galleriet har vi samlet et par billeder af de altid sporty Emilie Lilja.

Emilie Lilja: Her er mit nye træningsunivers

Relaterede artikler