Foto: All Over Press
Annonce

Disse 6 kosttilskud skal du kende, hvis du er vild med yoga

af annonce 8/06/2018
Er du vild med yogaens styrkende, udrensende og balancerende effekt og yogafilosofiens holistiske tilgang til fysisk og mentalt velvære? Så kan du tage oplevelsen skridtet videre med kosttilskud, der er skræddersyet til yoga-livsstilen. Vi guider dig til 6 veganske produkter, du skal kende her.

De mange fordele ved at dyrke yoga er efterhånden de fleste bekendt. Den rolige motionsform, der har været udbredt i Asien siden tidernes morgen, og sidenhen er blevet allemandseje over alt i verden, handler nemlig meget mere end blot at trække vejret helt ned i maven (hvilket slet ikke er så tosset at huske i en travl hverdag).

Yoga er nemlig en motionsform, der ud over de fysiske fordele som øget styrke, god holdning, højere forbrænding, forbedret balance, mere smidighed og forløst muskelbindevæv også har et psykisk aspekt i sin praksis, som vi i den forjagede travle og urbane hverdag i høj grad kan have brug for mere af.

Med yoga lærer man nemlig noget så basalt som at styre sit åndedrag, vende blikket indad og lukke af for unødig støj. Denne evne til at ’rense sindet’ kan være særligt givende i anspændte situationer, hvor man ved hjælp af yogaåndedrattet vil opleve at man bedre kan koncentrere sig og måske blive mindre stresset, end man ellers ville blive. Den forbedrede koncentration og evnen til at blokere ’støj’ gør også, at mange efter de er begyndt at dyrke yoga oplever at deres hukommelse bliver bedre.

Kort sagt: Yoga er meget mere end at sidde i skrædderstilling og sige ’ohm’ i kor.

Derfor er flere og flere også sprunget med på yogabølgen, og det er ikke længere langhåret eller ’frelst’ at dyrke yoga. … Lidt ligesom det i dag også er meget udbredt og ikke påkalder sig løftede øjenbryn at være vegetar eller veganer eller indføre faste kødfrie dage. Simpelthen fordi de helbreds- og livsstilsmæssige fordele er så mærkbare.

Netop fordi yogaen – og hele den dertilhørende livsstil – er blevet så udbredt, er det kun naturligt, at der findes kosttilskud, der aktivt virker som supplement til alle de gode effekter af yoga-praksisen.

Danske Novo Vita, der var partner under ELLEs yogaforløb i foråret (læs mere her), har som det første brand på det skandinaviske marked udviklet en helt unik og innovativ linje af kosttilskud – skræddersyet til at være en integeret del af den daglige kost eller som et boost til en cleanse. Serien, der er vegansk og uden tilsat sukker og kunstige tilsætningsstoffer, består af seks produkter og er opdelt i fire kategorier, der er kendetegnene ved yoga: Udrensning, Balance, Fleksibilitet og Styrke.

I galleriet nedenfor har vi samlet de seks unikke produkter i Novo Vitas yogalinje, så du kan læse mere om de gode egenskaber ved hvert kosttilskud, som du ikke kan undvære, hvis du (også) er vild med yoga!

Novo Vitas nye yogalinje lanceres den 8. juni 2018 og føres i udvalgte helsekostbutikken Helsemin og på novovita.dk. Priser fra 159 kr.