Annonce | Hvordan er du god ved dig selv?

Med vintervejret. der så småt er kommet til Danmark, handler det om at være ekstra god ved sig selv de næste mange måneder. Når dagene bliver kortere og morgenen er mørkere, er det vigtigt at få en god start på dagen med en nærende morgenmad.

Med Arla Cheasy Skyr kan du starte morgenen med en velsmagende, højt proteinholdig og fedtfattig morgenmad, der giver dig energi til dagen.

Se også: Dagens sunde tip: Sådan kommer du igang med at løbe

Arla Cheasy Skyr kommer i flere forskellige smagsvarianter af frugt, der både byder på hindbær & rabarber, blåbær & solbær og pære & vanilje. Prøv de forskellige og find din personlige favorit til hverdagen.

Udover værende en sund og nærende morgenmad fungerer Cheasy Skyr også som et mættende mellemmåltid eller som alternativ til slikskålen eller kagen, når den søde tand trænger sig på om aftenen. Er du den store is-elsker, har Arla Cheasy Skyr også lanceret Cheasy frozen skyr med jordbær eller vanilje, der giver dig det perfekte alternativ til den klassiske is.

Se også: Trine Kjær: Sådan holder jeg mig sund

Arla Cheasy Skyr kan nydes helt uden tilbehør, men ofte er det sjovt at udforske forskellige toppings til forveksling, som granola med alt det gode og lun børkompot. Mange morgener mangler man dog tid og inspiration til hvad det kan være, og ens morgenmad ligner derfor for det meste forgårdens. Tag et kig på videoen og få tips og inspiration til forskellige smagssammensætninger og følge hashtaggene #LignerEnMillion, #SnackTid og #CheasySkyr.

Få flere Arla Cheasy Skyr tips her, og følg Arla på Instagram og #VærGodVedDigSelv.

 

Relaterede artikler