Adidas lancerer ny løbesko med fokus på komfort og præstation

adidas
Foto: PR

Designet på den nye løbesko fra adidas er fokuseret på maksimal præstation og komfort. Med inspiration fra fans og atleter, lancerer adidas nu den næste generation af løbeglæde med deres nye løbesko 'UltraBOOST Uncaged'.

Den nye løbesko fra adidas er en videreudvikling af dens forgænger, UltraBOOST. Som noget nyt, har Uncaged-versionen en tætsluttende kant foroven, der sikrer en eksta god løbekomfort.

Se også: ELLE-universet udvider med nyt magasin til mænd

Løbeskoen er udviklet af innovationseksperter hos 'adidas Running', da adidas hele tiden ønsker at forbedre og forny løbeoplevelsen og bidrage til præstationsniveauet hos deres fans og verdens topatleter.

Den nye løbesko UltraBOOST Uncaged har en ny type Primeknit-overflade, et indvendigt supportsystem og et unikt snøresystem. Strukturen i overfladen giver fødderne mulighed for at ånde og sørger desuden for en naturlig bevægelse. 

Det nye snøresystem, med flere bånd på tværs, giver løberen mulighed for selv at bestemme stil og pasform, og de nye flade snørebånd sørger for bedre komfort og stabilitet.

adidas Foto: PR

Ligesom sin forgænger, er hver eneste del af den nye UltraBOOST Uncaged designet og udviklet til at give en løbeoplevelse uden lige.

Se også: Se videoen fra adidas x ELLE Copenhagen Run

Løbeskoen UltraBOOST Uncaged fra adidas kan forudbestilles på adidas.com fra den 22. juni 2016 og de koster 1500 kr.

Relaterede artikler