Aarstiderne klar med nyt initiativ: Kom og lær om fermentering, urban gardening og økologi

Foto: PR
   
Den økologiske madtendens, vi har set de sidste par år, fortsætter ind i år 2018 – og ikke mindst ind i fremtiden. Vi har aldrig haft et større fokus på mad og sundhed, end vi har idag. Vi vil have rene og ægte fødevarer, vi vil spise masser af grøntsager og vi vil allerhelst vide, hvor de kommer fra. 
 
 
Men hvis man bor inde midt i byen, er der ikke mange muligheder for at opleve smagen af en økologisk, hjemmedyrket grøntsag. Det tætteste man kommer på urban gardening, er purløget, der allerede står i jord og potte, når man køber det i butikken. 
 
Alligevel er der mange, der drømmer om at få naturen tættere på livet. For tænk at kunne sammensætte en salat, der kun består af ens egne, hjemmedyrkede grøntsager.
 
Nu er det faktisk blevet en mulighed, også selvom du måske ikke er født med grønne fingre eller ejer en stor have. 
 
 
For lørdag den 20. januar 2018 slår den økologiske organisation ’Aarstiderne’ porten op for et gastronomisk forsamlingshus i Posthallen, i København. Her kan københavnerne lære alt om fermentering, urban gardening og økologisk madlavning - midt i byen.
 
Posthallen skal nemlig fremover fungere som Aarstidernes arrangement-lokaler i København, hvor alle kan komme til foredrag af forskellig art, få fingrene ned i fermenteringskrukkerne og på den måde få naturen lidt tættere på livet midt i den pulserende storby.
 
"Vi mærker en stor interesse fra danskerne om at vide mere om emner som fermentering og juicing, men også hvordan man helt lavpraktisk gror grøntsager. Derfor vil vi selvfølgelig gerne undervise og inddrage de mange mennesker i storbyen, som til daglig måske ikke har så meget natur og landskab på programmet," forklarer medstifter af Aarstiderne, Søren Ejlersen.
 
 
I Posthallen kommer der også arrangementer med landkøkken og fællesspisning, samt en lille gårdbutik med økologiske grøntsager.
 
Aarstidernes hjemmeside bliver løbende opdateret med arrangementer, som man kan købe billet til, og ind imellem er der også gratis arrangementer for hele familien.
 
Åbningseventet foregår lørdag den 20. januar kl. 10-15, vor der vil være masser af gratis aktiviteter for hele familien.
 
Læs mere om eventet på her.