8 økologiske madsteder, du skal besøge på NorthSide 2017

Foto: Instagram

Holdet bag NorthSide har altid haft et stort fokus på økologi, og i 2014 satte de et krav om, at minimum 30% af alle madboder på NorthSide skulle være økologiske. Et tal, der i 2017, er steget til imponerende 100%, hvilket betyder, at alle de madboder, der præsenteres på NorthSide 2017 er 100% økologiske:

"At vi kan komme i mål med 100% økologi på blot fire år er fantastisk, men det kunne kun lade sig gøre, fordi samfundet i forvejen bevæger sig i den retning. Det betyder, at vores samarbejdspartnere - vi bruger kun professionelle restauratører på NorthSide - og vores gæster er enige med os om, at dette er et vigtigt eksempel at sætte, og at det er den rigtige vej at gå", fortæller John Fogde, der er talsmand for NorthSide Festival. 

Se også: NorthSide 2017: Dét skal du have med i håndtasken

Her på ELLE-redaktionen taler det økologiske fokus på mad i den grad til vores opfattelse og definition af, hvad god og nærende mad anno 2017 er, og derfor var det heller ikke svært at finde en masse spændende, lækre og sunde spisesteder på NorthSide 2017, som vi glæder os til at gå på opdagelse i. 

Af økologiske madfavoritter, som vi glæder os til at få en gensyn med på NorthSide 2017, er Social Foodies, Grød og Café Glad, som vi er flere på ELLE-redaktionen, der allerede sværger til.

Læs også: Sidsel og Lasse: "Northside er en stærk festival, fordi teamet bag forstår at give en samlet oplevelse"

I galleriet har vi samlet 8 af de økologiske madsteder, som vi ser frem til at besøge på NorthSide 2017.

8 økologiske spisesteder, du skal besøge på NorthSide 2017

 

 

 

Relaterede artikler