10 myter om sundhed og vægttab

10 myter om motion og vægttab
Foto: All Over Press

Vi fokuserer på motion og vægttab mere end nogensinde før, og derfor står de gode råd til træning og sundhed næsten i kø, hvad enten du snakker med veninder, familien eller slår op i et sundhedsmagasin. Men hvad er egentlig op og ned i motions- og vægttabsjunglen? Hvilke råd skal man lytte til, og hvilke er ren luft?

Læs ogsåMette Munkholms bedste råd og tips til løbeturen

For at få styr på de mange myter, der findes inden for motion og vægttab - og vigtigst af alt: finde ud af hvilke, der er sande og hvilke, der er falske - har vi allieret os med overlæge Bente Klarlund og idrætsfysiolog Morten Zacho og deres nye bog '100 myter om motion og vægttab'. 

’100 myter om motion og vægttab’ sætter fokus på 100 af de mest kendte myter om motion og vægttab og giver en videnskabelige forklaring på, hvad det er op og ned, herunder hvilke myter, man kan regne med. 

Se også: Mø: "Sådan holder jeg mig i form" 

Vi har fået lov til at dele 10 af de myter fra bogen, som vi selv har hørt mest gennem livet - og vi kan allerede godt afsløre, at der var flere af svarene, der overraskede os. 

Se, om det samme gælder for dig i galleriet nedenfor.

Psst... Du finder alle de 100 myter inden for motion og vægttab i Bente Klarlund og Morten Zachos '100 myter om motion og vægttab', som kan købes online til 229,95 kroner HER.

10 myter om sundhed og vægttab

Relaterede artikler