ELLEfit - Træningsvideo 23

Annonce
Foto: ELLE Danmark

Er du klar på at starte weekenden med lidt træning for bryst og mave? Så er ugens træningsvideo fra ELLEs sundhedsunivers ELLEfit lige noget for dig. 

Denne uge er der fuldt fokus på mave og brust, og ligesom de sidste mange uger er der lagt op til en partnerworkout - hvem udfordrer du i denne uge?

Lad dig guide af ELLEfit-træner Joanna Scharlett og ELLEs Health Editor Stephanie Bang i videoen herunder:

 
Psst...! Følg ELLEs sundhedsprofil @ELLEsundhed på Instagram, hvor du kan finde alle ELLEfit træningsvideoer. Vi tilføjer en ny video hver uge, som du kan gemme i dit Instagram-arkiv med 'bogmærke-funktionen', så du altid har ugens øvelser lige ved hånden, når du skal træne.
 
ELLEfit er ELLE-redaktionens nyeste træningstiltag, hvor vi hver uge deler en træningsvideo med tre øvelser, som du kan lade dig selv og din træning inspirere af. ELLEfit er lavet i samarbejde med en række sponsorer inden for træning og sundhed, som alle vil bidrage med brugbare tips inden for sundhed og træning, herunder sund mad, skønhedsprodukter til en aktiv livsstil, træningstøj og kosttilskud. ELLEfits 5 samarbejdspartnere er Kildevæld, Vichy, adidas, Urtekram og Puori. Stay tuned!  

Relaterede artikler