Annonce

Vis mig din taske med Neel Rønholt

af Aller Creative Studio, annonce for Elizabeth Arden 2/09/2020
35-årige Neel Rønholt er udover at være skuespillerinde også mor til to. Så hverdagen er travl og tasken propfyldt. Men hvad er der i den? ELLE kiggede.
Skuespillerinden Neel Rønholt er meget bevidst om, hvad hun skal prioritere for at finde ro i hverdagen. Hun går efter de små ting, der vækker en følelse af velvære og giver hende overskud til at været til stede i nuet med sine børn. "Det vigtigste for mig er, at det, jeg gør, både virker og føles naturligt. Jeg prioriterer få, virkningsfulde ting, som gør hverdagen lettere, som eksempelvis at få ordnet bryn og passe på min hud. Det passer ikke til min hverdag at skulle igennem en hel masse rutiner, for jeg vil hellere bruge tiden sammen med mine børn, og jeg vil hellere have en rolig morgen med dem og være i zen resten af dagen end at stresse rundt. Det er vel også en form for indre skønhedsrutine, for ro for mig giver velvære," fortalte Neel.

For den 35-årige skuespillerinde Neel Rønholt – som vi kender fra alt fra Min søsters børn til Tinkas juleeventyr – lever, ligesom mange andre kvinder, en travl hverdag hvor rollerne som både mor, skuespillerinde, kone, veninde (osv.) skal passes.

Derfor skal alle de nødvendige ting, som Neel skal bruge for at komme igennem dagen, være tæt på. Så tasken er propfyldt.

Mobilen er selvfølgelig fast inventar i Neels taske – gisp, at komme afsted uden – men udover den, er tasken også fyldt med alt fra en fugtgivende håndcreme til sutter og en notesbog.

Vi spurgte Neel, om vi måtte komme indenfor i hendes hjem for at tage et kig i hendes taske. Se hvad der gemte sig i videoen herunder:

Vi spurgte også Neel om hendes bedste tip til at føle sig godt tilpas med det samme: "For mig handler det ikke så meget om hår og makeup, men mere om de små ting, som jo også kan være en stor luksus. Det kan være at tage et langt bad. Bare at få roen til at tage mig den tid, jeg har lyst til. Der har dufte jo også ekstremt meget at sige – særligt hvis man netop ikke har særlig meget tid – så kan man hurtigt skabe en stemning eller komme derhen mentalt, hvor man gerne vil være. Jeg bruger eksempelvis lavendel, hvis jeg vil slappe af. Det er meget virkningsfuldt for mig, der med to børn ikke kan svælge i ’me time’". Læs mere om, hvad Neel prioriterer for at finde ro i hverdagen i ELLEs septembernummer, der er på gaden nu.