Annonce

Video-guide: Sådan skaber du et fejlfrit look med Infallible Total Cover Concealer Palette fra L’Oreal Paris

af Rose Maria Boelsmand 14/03/2017
Bliv guidet step for step af ELLEs beauty-ekspert, Anne P., der demonstrer, hvordan man skaber et naturligt og fejlfrit look med den nye Infallible Total Cover Concealer Palette fra L’Oreal Paris, der både indeholder grønne og lilla nuancer.

L’Oréal Paris har netop lanceret en ny concealer med navnet ’Infallible Total Cover Concealer Palette’. I modsætning til de velkendte ensfarvede beige concealere indeholder Infallible Total Cover Concealer Pallette flere farver, heriblandt grøn og lilla, der aktivt går ind og neutraliserer rødmen og giver ekstra glød, så slutresultatet er jævnt og naturligt.

Læs også: L’Oréal Paris lancerer ny concealer-palette i beige, lilla og grøn

Men man skal naturligvis guides i, hvordan man får et naturligt resultat ud af den flerfarvede concealer-palette – og det er slet ikke så svært som det lyder, at få det bedste frem med de nye grønne og lilla toner. ELLEs beauty-guru og skønhedsredaktør, Anne P., har derfor lavet en step-for-step guide til, hvilke områder i ansigtet, de forskellige toner i concealer-paletten fra L´Oréal Paris egner sig til for at skabe den fine, fejlfri og naturlige base, som de fleste kvinder drømmer om at mestre.

Anne P.’s guide til et naturligt look med Infallible Total Cover Concealer Palette:

  • Grøn neutraliserer rødmen. Brug omkring næsefløjene og den uvelkomne filipens.
  • Lilla er god til at give illusionen af glød, og giver en let highlighter-effekt. Brug den øverst i panden, i inderste og yderste øjenkrog og på næseryggen.
  • Vælg den beige tone, der passer bedst til din hud. Brug den til at dække mørke rande og justere små skønhedsfejl.

Psst..! På ELLEs Instagram, @elledanmark finder du også Anne Ps små beauty tips til den nye concealer fra L’Oréal Paris.

Fuldend looket med en let foundation, enten i hele ansigtet eller på udvalgte områder, og blend varsomt med en god pensel eller dup med en makeup-svamp. Fremhæv kindben, øjenbrynsben og amorbuen med highlighter, en let blush på kinderne, mascara ét voila! Resultatet er et naturligt og fejlfrit look.

Lad Anne P. guide dig til brugen af Infallible Total Cover Concealer Palette i denne video: