Neglelakkerne du må eje Sommerens smukkeste farver til dine negle

Foto: Imaxtree
Hånden du rækker ud for at hilse pænt på, er oftest den første fysiske kontakt, du har med omverdenen.
 
Bevares et kram kan klemme sig på, et skulderklap med ordlyden ”Hvad så mester?” (nok mest hos mændene måske), men hånden er utvivlsom med til at give et førstehåndsindtryk.
 
 
Derfor synes Rita Remark, der er global negletekniker for Essie, at dine negle - ud over at en fantastisk neglelaksfarve er en god indgang til en snak - også siger utrolig meget om, hvordan du passer på dig selv og tager stolthed i dit udseende.
 
Foto: @ritaremark
 
Ifølge eksperten kan det virkelig godt betale sig at bruge både basecoat (hjælper neglelakken til at fæstne sig til neglen og uden at farve selve negle), og Topcoat hjælper lakken med at holde længere og giver oftest et smukt skinnende finish:
 
“Jeg elsker Essies ‘Speed.setter’ som er en topcoat, der tørrer under et minut, hvis man har lidt travlt”, siger Rita Remark.
 
 
Den ultimative klassiske negl er oval, semi-lang og naturligvis rød – med andre ord; et tidløst billede af femininitet. Dog er der mange friske pasteller mixet med lidt farverige overraskelser, der rammer diskene denne sommer fra mærker som Dior, Essie, Nailberry og Chanel.
 
Se sommerens fineste lakker til dine sommernegle i galleriet nedenfor... 
 

Sommerens smukkeste farver til dine negle

Relaterede artikler