Øjenredning Skønhedsredaktøren: Disse 5 øjenmasker sværger jeg til

Foto: Sean McMenomy
Jeg indrømmer – jeg har et problem.
 
Problemet består i mit forbrug af eyepatch masker. I bund og grund er jeg blevet lidt afhændigt af den kølende fornemmelse jeg får, når jeg smider de små geleagtige fætre under mine øjne, alt imens jeg smører madpakker om morgenen. Jeg opbevarer nemlig mine i køleskabet, og sender her en taknemmelig tanke til min mand, der ikke bliver alt for træt af mig (eller i hvert fald ikke siger det højt)..
 
 
Den koreanske trend sheetmasken er mere eller mindre blevet alle mands eje, er blevet så tilgængelig – også prismæssigt - at alle fra Matas til Sephora og de ypperligste luksusmærker som Helena Rubinstein og Estee Lauder laver dem. 
 
Men hvad er det, de gør?
 
Dem jeg har udvalgt i galleriet nedenfor (som er nogle af mine personlige favoritter), tilfører i hvert fald fugt. Og fugt skal der til, hvis huden skal være smuk.
 
Der findes utallige kategorier, men fugt kan alle bruge. Indrømmet virker disse masker ikke langt nede i huden. Så langt trænger ingredienserne nemlig ikke ned, MEN du kan opnå et synligt resultat via fugttilførselen, og opbevarer du dem også i køleskabet, ligesom undertegnede, så får du den yderligere bonus, at den kolde temperatur, er med til at dæmpe eventuelle hævelser omkring øjenpartiet.
 
 
Og lad os nu være ærlige… selvom det hedder ’eyepatches’ – hvis du nu ønsker at lægge en kold gelepatch på bekymringsrynken mellem øjenbrynene, så er gelepatchen jo ligeglad.
 
Så gør du det bare det, for mon ikke huden der også kunne bruge lidt ekstra kærlighed? 
 
Se mine fem favoritter, når det kommer til øjenmasker i galleriet.
 

øjenmasker

Relaterede artikler