Skønhedsredaktionen guider: Flotte julenegle

Foto: Bo Egestrøm

I decembers magiske julemåned er det højtid for at gøre en ekstra indsats; at gøre en ekstra indsats for, at finde den rette gave til manden, der har alt. At gøre en særlig indsats for at finde den helt perfekte kjole til nytårsaften.

December måned er nemlig måneden, hvor du gør lidt mere ud af alting - om det så handler om gaveindpakning eller om at vælge de rette stiletter til festkjolen. 

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.  

Når det kommer til dit beauty-look til årets sidste fester, skal alt ned til mindste detalje være lækkert. Og hertil gælder naturligvis, at du også skal gøre en ekstra indsats, når det kommer til dine negle. Du har hele 10 af dem på hænderne (plus 10 på fødderne hvis du vælger åbne sko), og hver enkelt skal også mærke, at det er jul. 

Læs også: ELLE guider til festens flotteste makeup: Glimmer, glimmer, glimmer! 

Så når julefrokost-invitationerne tikker ind, og tanken om det rette outfit og beauty-look melder sig, julestressen mærkes, og du måske føler dig idéløs et svagt øjeblik; så har ELLEs skønhedsredaktion her gjort det nemt for dig at vælge julens flotteste negle. For negle er bare lidt smukkere, og skinner lidt skarpere, når de er velplejede, og når det er tydeligt, at de er blevet tilgodeset. 

Swipe dig gennem de neglelakker, som ELLEs skønhedsredaktion drømmer om at forkæle neglene med i denne måned. I de fem forskellige kategorier er der inspiration nok at hente - hvad end du er til den klassiske røde version eller til glimmer og glamour. 

Skønhedsredaktionen guider: Flotte julenegle

Psst... Klik på banneret herunder for at sikre dig årets bedste julegave til hende, du holder mest af - gaven varmer langt ind i det nye år. 

 

Relaterede artikler