Sådan skaber du et sundt og naturligt makeup-look

Foto: All Over Press

Flot og lækker hud kommer indefra gennem sund kost og masser af vand - og så ganske vist med hjælp fra en smule makeup. Derfor har vi samlet nogle tips til hemmeligheden bag strålende hud, så du kan gå foråret i møde med glød i kinderne. 

Når du skal skabe det fuldendte sunde look er step nummer et, at du husker at pleje og rense din hud, det er altid nemmere at male på et rent lærred. Samtidig er det en god idé, hvis ikke et must, at investere i en god dagcreme, da dagcreme er basen for hele dit look. En god dagcreme giver næring og får huden til at stråle mere. 

Læs også: Boost din hud med disse 10 madvarer!

Derudover skal du undgå at bruge en tung foundation i hele ansigtet, men derimod benytte en løs foundation-pudder, som er nem at duppe på med en pensel, på de steder hvor huden har en tendens til at rødme. Dette vil skabe en mere ensartet hud samtidig med, at huden vil se let og lækker ud. Efterfølgende kan du bruge en concealer lige under de nederste øjenvipper. Concealeren vil hjælpe dig med at trække lyset frem i huden under øjnene og gemme de poser, som vi alle kan have tendens til at få, væk.

For at gøre ansigtet endnu mere friskt at se på, kan du tilføje lidt crème blush på kinderne. En crème bluch giver dig lidt farve i kinderne, og får det til at ligne, at du netop har været en tur ude i den friske luft. Når du benytter en crème blush, er det vigtigt, at du forsigtigt masserer det ind i huden med fingerspidserne. Til sidst kan der tilføres en bronzer, hvis du ønsker lidt mere glød.

Se også: Derfor skal du rense din hud dagligt

Hvis du efter disse steps stadig føler, at du mangler prikken over i’et – kan du duppe lidt læbepomade på den øvre del af kindbenene, langs næseryggen og på amorbuen. Sådan vil du skabe et mere naturligt shine, end hvis du havde brugt en highlight pudder.

Se med i galleriet hvor vi har samlet de produkter, som vi vil anbefale dig at bruge til at skabe den perfekte everyday-glow til din hud.

Psst... Husk at du kan læse meget mere om vejen til en sund og strålende hud i det nye ELLE-magasin, som er spækket med alt om sundhed og velvære.

Vejen til en sund og strålende hud

De viste produkter i galleriet kan indeholde reklame i form af affiliate links.

Relaterede artikler