Sådan laver du den perfekte blowdry

Blowdry

Blowdry

I den uendelige søgen efter smukt hår med masser af volumen har vi kastet os ud i at finde ud af, hvordan du selv kan lave den perfekte blowdry derhjemme. Og hvad er bedre end at gå til eksperterne?

Vi talte med den internationalt anerkendte hårstylist Luigi Murenu, og her giver han dig en firetrinsguide til sommerens højeste hår.

1. Du skal bruge 15-20 minutter, en hårtørrer, en rundbørste - jeg kan bedst lide dem i naturhår - eller et krøllejern. Nogle siger, at elektriske stylingredskaber skader håret, men hvis de er keramiske, så er dit hår beskyttet. Når du har vasket håret, kommer du mousse i fra midten af håret og ud i længderne, og så masserer du et produkt i, der løfter rødderne, f.eks. 'Lift Vertige' fra Kérastase. Aktivér så produkterne med varmen fra hårtørreren, og tør håret, til det er 80 procent tørt.

2. For at skabe maks-volumen-effekt på toppen skal du tage den midterste del af håret - cirka fra tinding til tinding og til toppen af baghovedet (saml eventuelt resten af håret i store klemmer, så det ikke er i vejen). Tør først spidserne med rundbørsten, en tot ad gangen, for at give dem bevægelse og gøre dem ekstra glansfulde. Det er vigtigt, at du hele tiden bevæger børsten, så du får skabt et smukt schwung i spidserne.

3. Så føntørrer du resten af midtersektionen med rundbørsten. Igen tager du en tot ad gangen rundt om børsten, og når totten er tør, ruller du den om et par fingre op til hovedbunden og sætter den fast med en hårklemme, så det ser ud, som om håret er rullet om en curler. Spray lidt hårlak på, og lad dem køle af. Hvis håret ikke får lov at køle af, mister det den volumen, du netop har skabt.

4. Mens midtersektionen køler af, føntørrer du resten af håret og krøller det med et stort krøllejern. Jeg tager store sektioner af håret, for hvis de er små, bliver håret for krøllet. Til sidst piller du hårklemmerne ud, kommer lidt hårserum på fingrene, som du kører gennem håret, og reder det igennem.

Et voila!

Relaterede artikler