Få looket Sådan får du 'Femme Brilliante' beauty-looket, der funkler i december

Foto: Sune Czajkowski

Guld og sølv gør underværker. I decembers mørke er der få ting, der formår at lyse op, men din fest-makeup skal naturligvis være en af dem. 

Julen og nytåret byder som oftest på en lang række fester. Du skal garanteret både fejre højtiden med din familie og dine venner, og i begge tilfælde er det supersjovt, og ikke mindst smukt, at skrue op for den glitrende makeup. 

Vær legesyg og prøv af - hvad end du putter glimmeret på dine øjenlåg, læber eller kindben, tror vi, det vil få dig til at føle dig supersexet. Måske endda som en lidt bedre version af dig selv. Vær ikke bange for at stikke ud, da det netop er målet med 'Femme Brilliante'-looket. Du vil forføre, og om det skal gøres ved at gå all in på glimmer, eller med en mere diskret sølv-makeup, er helt op til dig. 

Du kan med fordel gå for det afbalancerede look til familiefesten og skrue helt op for glitter og glamour til nytårsfesten med vennerne. 

Læs også: Makeupartist Sine Ginsborg er besat af disse øjencremer: Her er hendes favoritter.

I ELLEs decemberudgave, der er på gaden fra den 29. november 2018, kan du lade dig forsvinde hen i glimmerens skær. Looket i beauty-seren 'Femme Brilliante' er skabt af makeup-artist, Sine Ginsborg, og hendes bedste tips til at opnå looket er: 

"Sørg for at glimmeren kommer helt ind til øjenkrogen og længere ud end ‘ydre øjenkrog’ så syner dit øje længere og større. Mix også småt glimmer med større glimmer for at opnå en slags 3D-effekt. Man kan også mixe forskellige farver, ligesom jeg har blandet guld med sølv, prøv det på hånden først, så du ved, om det er pænt sammen".

Sine Ginsborg slutter af med et godt råd til, hvordan du fjerner din fest-makeup:

"Glimmer kan være svært at komme af med, når det først har sat sig, brug micropore til at trække glimmeren af istedet for at fjerne med rens".

I galleriet nedenfor kan du se de produkter, Sine Ginsborg har brugt til at skabe looket. 

Sådan får du decembers Femme Brilliante look

Relaterede artikler