Få looket Sådan får du det 'red hot' beauty-look, der er som skabt til november

Foto: Bo Engstrøm / Hår: Henrik Haue / Makeup: Anne Staunsager

Fra vampet, til kærlig, dramatisk og sexet... Der findes næsten lige så mange fotolkninger og associationer omkring farven rød, som der findes udtryk og anvendelsesmuligheder. Rød er nemlig ikke kun forbeholdt læber og negle, men kan skabe forførende og interessante udtryk som effekt i øjenskygger og på kindben. Brug den sexede og dragende farve og skab et effektfuldt beauty-look, der får dig ekstra sofistikeret og lækker gennem november.

I ELLEs november magasin, der er på gaden fra 25. oktober, kan du dykke helt ned i den dramtiske og forførende beauty trend, der dominerer lige nu i beauty-serien Code Red. Det er et klassik og stærkt look, der er som skabt til den iøjenfaldende karrierekvinde, der vil gøre indtryk... og Så er looket som skabt til at tage dirkete fra kontoret, hvor man slår sine folder som boss babe, til en stilfuld cocktail-bar, til de første af julens fester. 

Vær ikke bange for at bruge flere nuancer af rød som bærende tråd gennem dit look - men hold dig diskrete effekter, så det ikke tager overhånd - og lad makeuppen være detaljen i dit outfit. Det vil sige, at håret gerne skal være enkelt opsat og dit outfit enkelt, klassisk og med underspillede detaljer. 

Looket i serien 'Code Red' er skabt af makeup-artist Anne Staunsager, og hendes bedste tip til looket er: 

”Rødlige toner i makeuppen er kendt for at fremhæve blå øjne. Er du ikke så modig som på billederne i serien, kan du prøve med en varm brun øjenskygge eller liner, som vil give den samme effekt.”

Anne Staunsager supplerer desuden med endnu et pro-tip: "Hvis du vil understrege et cool liner-look så vælg den samme nuance kohl til den våde kant som der er langs vipperne. Det giver et smukt sammenhængende look samtidig med mere intense øjne." 

Sidst, men ikke mindst, fremhæver Anne Staunsager, at nøjlen til det rene, men polerede look, er, at det er vigtigt at dække eventuelle 'skønhedsfejl' og urenheder i huden, da de røde nuancer i makeuppen ellers kan gå ind og fremhæve hudens irritationer. I galleriet nedenfor kan du se og finde links til de produkter, Anne Staunsager har brugt til at skabe looket. 

Sådan får du det 'red hot' beauty-look, der er som skabt til november

 

 

Relaterede artikler