Få looket Sådan får du det fjerlette beauty-look, der er perfekt til oktober

Foto: Sean McMenomy / Makeup: Marie Dausell

Man siger, at øjnene er sjælens spejl, så hvorfor ikke gå efteråret i møde med fuld fokus på dragende øjne? 

I ELLEs oktober magasin, der er på gaden fra 17. september, kan du dykke helt ned i den fjerlette beauty trend, der dominerer lige nu. Det er en Twiggy-inspireret stil med et helt neutralt, ja nærmest ikkeeksisterende look, kun afbrudt af uendeligt lange vipper, der sætter øjet i centrum.

En god tommelfingerregel, når det kommer til makeup, er altid at have ét fokus område. Det vil sige, er det øjnene, der er i fokus, skal man ikke også fyre op under læber og tung contouring, da man ellers risikerer, at komme til at se ældre ud end man er. Med det fjerlette beauty-look opnår du både et look, der er ungdommeligt, friskt og ualmindeligt dragende. Og det er jo op til dig, hvor stort et nummer, du vil gøre af dine vipper. 

Looket i serien 'Fjerlet' er skabt af makeup-artist Marie Dausell (som vandt ELLE Style Awards i 2018 som Årets Makeup-artist), og hendes bedste tip til looket er: 

”Et fint alternativ til kunstige vipper (og et godt tip til dig med sarte øjne) er at tegne vipperne på i stedet. Det giver en smuk effekt, og er mere skånsomt – og tilmed også noget kreativt.”

I galleriet nedenfor kan du se og finde links til de produkter, Marie Dausell har brugt til at skabe looket. 

Sådan får du det fjerlette beauty-look, der er perfekt til oktober

 

 

Relaterede artikler