Ekspertråd Prisvindende makeupartist Marie Thomsen: "Denne mascara bruger jeg selv"

Foto: Privat
Marie Thomsen vandt prisen som Årets makeupartist til ELLE Style Awards tidligere i år. En fin pris i en svær kategori. Det er selvfølgelig ikke uden grund, for hvis der er noget Marie Thomsen, har styr på, så er det lækre looks og flot makeup. 
ELLE fik mulighed for stille den prisvindende makeupartist et par spørgsmål, og vi fik svar i form af gode råd, vi ikke ville have undværet.
 
 
Hvilket produkt anbefaler du oftest? 
Det må nok være Weleda Skin Food. En super nærende holistisk creme, som giver masser af glød og intens naturlig pleje. 
Foto: PR
 
Hvornår fortalte du sidst en lille hvid løgn?
I søndags så jeg slap for at træne. Det gik vel nok mest ud over mig selv haha…
 
Hvad er personligt din favoritmascara?
Jeg må indrømme, at jeg sjældent selv bruger mascara. Jeg foretrækker M2 vippeserum og indimellem at få vipperne farvet. Når jeg bruger mascara, skifter jeg mellem Mac Extended Play som giver et naturligt look, man kan bygge op, Glossier Lash Slick som er tearproof og giver et naturligt finish, eller Nars Climax Mascara. 
Foto: PR
 
Hvad er din guilty pleasure?
Masser af naturvin, som smager himmelsk, men sætter sig de forkerte steder samt tømmer pengepungen for hurtigt. 
 
Hvilken solcreme foretrækker du?
Jeg veksler imellem solcreme, og er pt. på udkig efter en certificeret én af slagsen, som også er god selvfølgeligt, så I må endeligt sige til, hvis nogen kan anbefale en? Men jeg har i mange år brugt La Roche Posay spf 50 til ansigtet, den bruger mange makeupartister, da den ikke fedter eller gør huden i ansigtet hvid. På kroppen bruger jeg Decleor Aroma Sun Expert, som dufter dejligt og er lidt luksusagtig på huden uden at fedte det mindste. 
Foto: PR
 
 
 
Hvad er det bedste råd du nogensinde har givet?
Hvis det må handle om noget andet end beauty, og mere være et slags livsråd, må det være, at man ikke skal bekymre sig om, hvad andre tænker, ejer, laver eller kan. Det kommer der intet godt ud af. Et positivt mindset er den bedste gave, man kan give sig selv. 
 
Hvad lavede du i sommerferien?
Vi er en stor gruppe venner med en masse børn, som tager til Anholt hvert år og bor på Camping på stranden i en uge, det er den bedste ferie på året! Derudover skal jeg være lidt i mit nye sommerhus som hedder Ulla, der ligger midt i skoven i Sverige.  
 
 
Hvilken superkraft ville du ønske, du havde, og hvad ville du første gang bruge den til?
At kunne manipulere andres tanker og skrue på dem. Jeg ville starte med at få statsoverhovederne til at tage klimaforandringer seriøst, og jeg ville selvfølgeligt starte med præsident Trump. Jeg ville ellers ikke gå at bruge dem på almindelige mennesker, eller min kæreste (kun lidt) det ville jo være ganske uhørt. 
 
Hvad er det bedste råd du nogensinde har fået?
Det handler igen ikke om beauty, men min gode veninde sagde engang: ”ligesom i flyene, så skal man selv have sin iltmaske på, før man kan hjælpe andre”. Det er en ret fin metafor for, at hvis man ikke passer på sig selv, kan man ikke være noget for andre, inkl. sine børn. 
 
 
 
 

Relaterede artikler