Beauty-tips Model Alexis Ren deler sine bedste beauty-tips

Foto: MEGA.

Hvis du ikke allerede kender modellen Alexis Ren, så er det på tide. Den californiske model har over 12 millioner følgere på Instagram, og den følgerskare taler vist for sig selv.

ELLE har allerede skrevet om den bare 21-årige godte tidligere, netop fordi vi spåede, at hun var 'one to watch'. Hvis du stadig ikke er helt med på, hvem hende Alexis er, så (gen)læs artiklen HER.

Og Alexis Ren ér en, man skal holde godt øje med. Nu er modellen teamet op med New Nordic, og i den forbindelse deler hun ud af sine bedste beauty-tips. Hvis du går og drømmer om fløjlsblød modelhud, evigt kysseklar læber og glansfulde lokker (hvem gør ikke det?) så er det altså her, du får opskriften…

Q. Hvis du kun måtte vælge tre beauty-produkter, hvilke ville det så være?

A. "Balsam, der bliver i håret, læbepomade og solcreme".

Q. Hvad er din daglige rutine for hud og hår?

A. "Jeg fugtiggør min hud hver morgen og aften med olie og en let fugtighedscreme. Med hensyn til mit hår så prøver jeg ikke at vaske det for meget. Jeg kan godt lide at lade det være så naturligt som muligt, så jeg ikke skader det. Derudover tager jeg vitaminer dagligt".

Q. Hvordan holder du din hud og dit hår pænt, når du rejser så meget, som du gør?

A. "Det er ikke nemt for min hud, fordi at flyvere og offentlige områder ikke altid er superrene. Jeg prøver at kompensere ved at drikke masser af vand og ved stort set ikke at bruge make-up. I forhold til mit hår er det nemt nok. Jeg smider det bare op i en knold og undgår at vaske det".

Foto: @alexisren

Q. Det bliver jo mere og mere populært at have fokus på selvpleje. Hvad gør du, for at pleje dig selv?

A. "Jeg gør mange forskellige ting for at samle mig. Jeg skriver dagbog, dyrker yoga, mediterer, går lange ture, svømmer i havet, lytter til musik og danser. Listen er uendelig. Alt det, der finder mit indre barn frem".

Q. Hvad er de 6 vigtigste ting at erhverve sig i forhold til beauty og selvpleje?

A. "En hårbørste til vådt hår, Benefits Benetint, læbepomade, kokosolie, en yoga-måtte, solcreme og hudolie". 

Har du også fået lyst til at se meget mere til den smukke model, med de gode tips? Så scroll løs i galleriet, hvor vi har samlet nogle af Alexis' smukke billeder...

Alexis Ren er den smukke Instagram model, du ikke kender

 

Relaterede artikler