Beauty musthaves Mathilde Gøhler: ”Sådan er min skønhedsrutine”

Foto: Oliver Knauer
Til mit ansigt bruger Augustinus Bader’s The Rich Cream. Den har minimeret min melasma, som jeg fik under min graviditet, ret ekstremt. Så den er jeg utrolig glad for. Den bliver solgt i vores lille butik, som åbner på fredag d. 25. oktober på Lille Kongensgade. Den hedder ’Social Works Boutique’ og vi kalder den ’The Worlds Smallest Mall’. Det er en lille butik med forskellige virkelig lækre produkter og ting - tilført digital markedsføring via influencere. Det bliver meget spændende.
 
Jeg er glad for Islandske Bioeffect. Fra dem bruger jeg både øjencremen og deres EGF-serum. Det er nogle meget imponerende produkter.
 
 
 
 
 
Jeg bruger naturligvis foundation en gang imellem. Jeg har haft en del pigmentforandringer i ansigtet efter min graviditet, så jeg dækker let til hverdag med Luminous silk Foundation fra Armani, men skal jeg til fest, buger jeg en lidt mere dækkende en fra Dior.
 
 
Faktisk blander jeg næsten altid min foundation med Ole Henriksens ’Banana Primer’. Den giver en smukt glød og forlænger holdbarheden.
 
Foto: PR
 
Den blush jeg er gladest for er Nars’ Orgasm. Den er bare så klædelig og giver den fineste glød.
 
 
På læberne…… der er jeg ret afhængig af flere produkter faktisk. Altså….. den der bare virker hver gang er Carmex. Jeg ved godt, den ikke er hverken øko eller noget… men den virker jo. Ellers er jeg også rigtig glad for Malin + Goetz’ Lip Moisturizer. Den er dejlig fed og cremet. Sådan makeupmæssigt, så har jeg næsten altid Macs Oak Lipliner på med Bare Minerals Lip Laqcuer Eveything. 
 
Foto: PR
 
Jeg har ret tørt hår, så jeg kan næsten ikke fugtmætte mit hår nok. Derfor bruger jeg nærmest dagligt Shu Uemuras hårolie ’Essence Absolut’. Den er så god. Jeg bruger den både i vådt og tørt hår, som suger den ret godt. 
Shampoomæssigt er jeg virkelig glad for den orange shampoo fra Shu Eumura der hedder Urban Moist.
 
 
Min hud er ret sensitiv, så jeg er forsigtig med, hvilken rens jeg bruger på min hud. En der dog virkelig fungerer godt for mig er DermaQuests C, som jeg køber hos Holistic Beauty på Ny Østergade 5. Der får jeg en ansigtsbehandling hver anden måned, hvor Christina ligesom nulstiller min hud. Det er jeg meget afhængig af. Hun har virkelig genopbygget min hud, efter jeg begyndte at blive ret rød i huden….. Jeg troede faktisk, at jeg havde fået rosacea, men det har jeg heldigvis ikke. Det var bare en stresset og sensitiv hud.
 
 

Relaterede artikler