Makeup-råd Makeupartist Sine Ginsborg: "Mine bedste tips til glimmer-makeup"

Foto: Henrik Bülow
Uanset om du er den modige sjæl, der går all-in , eller er du lidt tøvende, så er der her glimmer og glitter, der burde kunne sætte enhver fest i gang. Dét og en gang Bee Gee’s Stayin’ alive. 
Vi spurgte prisvindende makeupartist Sine Ginsborg for gode fifs, og dem havde hun heldigvis en del af.
 
”Har du noget løs glimmer er glidecreme ubetinget det bedste til at få det til at sidde fast. Det bliver mere bevægeligt på øjenlåget, og med den base har du lidt tid til at arbejde med glimmeret, og få det helt perfekt inden, inden det sætter sig.”
 
Foto: PR
 
 
 
"Køb noget hudtape på apoteket. Det er supergodt til at fjerne det glimmer, der er drysser, hvilket ikke kan undgås. Bare dup på huden, hvor det ikke skal være i stedet for at kradse eller bruge en pensel."
Foto: PR
 
 
Foto: Henrik Bülow
 
"Når du skal have din glimmer-makeup af igen, er det også en rigtig god idé at tage et stykke tape, lægge det på øjenlåget og gnide en finger over hele øjenlåget. Så kommer det meste glimmer af i stedet for at køre det rundt i hovedet."
 
 
 
 
 
Foto: PR
 
 
"Det er rigtig flot, hvis du blander forskellige størrelser at pailletter. Både farver som f.eks. sølv og guld, og gerne både runde og f.eks. stjerner. Det ser ret næsten tredimensionelt ud."
 
Foto: Henrik Bülow
 
"Glimmerøjenskygge skal duppes mere på end at køres på så at sige. Det kan være lidt svært at få til at hænge fast ellers, så tryk den hellere ind end at blende den på. "
 
Foto: PR
 
 
"Et andet godt tip, hvis du ikke vil have et helt så vildt et look er, at tage en klat af din Weleda creme, og lidt øjenskygge og blande det sammen med din finger på din håndryg og duppe det på øjenlåget - så får du et lettere og lidt mere naturligt look."
 
Foto: PR
 
 
"Og så skal du jo bare ellers nyde al opmærksomheden det smukke look giver dig!"
 
Foto: Sune Czajkowski

 

Relaterede artikler