Makeup Musthave Makeupartist Marie Dausell: "Her er mine favorit eyelinere"

Foto: Sune Czajkowski
Marie Dausell er 31 år og en vanvittig dygtig makeupartist. Hun har mere end 121 tusinde følgere på instagram, og det er på trods af, at hun kun har været i gang som makeupartist i 3 år. 
 
Efter et lille års tid fik hun på kun en uge virkelig mange følgere, herunder Pat McGrath (som nok er den mest ikoniske makeupartist pt.), og som Marie selv er kæmpe fan af. Pat Mcgrath begyndte at kommentere og rose Maries arbejde, hvilket jo var et stort øjeblik for hende. Dog blev det toppet i 2018.
 
 
i 2018 vandt hun nemlig prisen som Årets Makeupartist til ELLE Style Awards, hvilket jo er en anerkendelse af hendes talent uden lige. Marie arbejder for ELLE flere gange om året, og der er ingen tvivl om at hun også har lidt af en besættelse: Eyelinere!
 
Læs også: Sådan laver du det smukkeste julelook
 
Derfor satte vi hende i skak og frittede hende for, hvilken eyelinere, der er de bedste:
 
”Jeg elsker(!) eyeliner. Og jeg tror næsten, at jeg efterhånden har prøvet de fleste af slagsen. Jeg griber aldrig efter den samme liner, når jeg laver makeup. Jeg har forskellige eyelinere til forskellige formål, og det gør virkelig en kæmpe forskel på det færdige resultat, at man får valgt den helt ‘rigtige’.”
 
Foto: Privat
 
Når jeg skal lave en winged liner eller et grafisk look, bruger jeg næsten altid Eyeko’s Black magic Liner eller Kat von D’s Tattoo liner. De har det til fælles, at tip’en er en pensel i stedet for filt (som ellers ofte er på flydende eyeliners). Det gør, at de nærmest glider henover øjenlåget, og nemt følger øjets form."
 
Foto: Privat
 
"Når jeg leger med farvede eyelinere, bruger jeg ofte MAC’s Acrylic paint. Jeg har basisfarverne, så jeg kan blande mig frem til præcist det, jeg har behov for. De er super holdbare, pigmenterede og nemme at arbejde med. Min absolut favorit pensel til flydende eyeliner er Zoeva 240 (Luxe Petit Pencil). Den er lidt større og mere afrundet end en traditionel eyeliner pensel, hvilket (efter min mening) gør det nemmere at styre, og giver en mere jævn linje."
 
Foto: Privat
 
"Når jeg laver smudgy eyeliner og smokey eyes, elsker jeg klassikeren ‘Smolder’ fra MAC. Den er super lækker at arbejde med, og man kan nemt blende den ud. "
 
Foto: Privat
 
"Og den sidste eyeliner jeg lige vil nævne, er Anastasia Beverly Hills ‘Darkside’ vandfaste gel-eyeliner. Den anvender jeg til at markere den øverste våde vippekant, hver gang jeg bruger mascara. Pga. den vandfaste formular smitter den ikke af på den nederste våde kant, men gør, at dine vipper ser ekstra tætte og sorte ud."
 
Foto: Privat
 

Dausell eyelinere

Relaterede artikler