Ekstravagant makeup-look Makeup-artisten guider: "Sådan får du to smukke festlooks"

Foto: Imaxtree

SS21-modeugen var på mange måder en alternativ omgang - innovative, smarte og coronavenlige løsninger blev eksekveret - og vi blev endnu engang mindet om, at den digitale tidsalder kan være en ægte lifesaver.

Nu kigger vi tilbage i skønhedens glitrende skær og særligt Lovechild bød på en voluminøs og karakteriserende styling med dekadente, smudgy og excentriske noter.

ELLEs beauty-skribent, Kirstine Engell, fangede den dygtige makeup-artist og -stylist, Marie Thomsen, til en snak om showets look, inspirationen bag og hendes bedste beautytip.

Læs også: Sådan vælger du den perfekte blush, der passer præcis til din hudtype

Marie Thomsen, der teamede op med Mac Cosmetics nordiske team, fortæller følgende om Lovechild-looket:

Inspirationen bag dette års Lovechild-look skulle afspejle to generationer af Lovechilds kvinder. Det første look med de skarpe røde læber samt en lidt gakket liner skulle symbolisere en moden, decadent, excentrisk og stærk kvinde."

"Hvorimod look 2 skulle symbolisere en 'dagen derpå' smudgy, rock'n'roll-udgave af barnet/barnebarnet - en ung upper-class-kvinde med Kate Moss' vildskab."

I øvrigt delte Marie sit bedste beauty-tip, som vi kun kan være fuldstændigt enige i:

“Makeup er til for at forskønne os - ikke til forandre os fuldstændig - så slap af med tung foundation og contouring og brug i stedet makeup til at understrege din personlighed og det, du er født med." 

Få Marie Thomsen og Mac Cosmetics' Lovechild-look ved at swipe igennem galleriet:

Lovechild beauty-look

Relaterede artikler