Kom tæt på Gannis A/W-17 'Love Society'-beautylook

Få Gannis A/W-17 Love Society-beautylook step-by-step

Du er garanteret stødt på Gannis 'Love Society'-skilt på Instagram under den københavnske modeuge, og måske har du også allerede drømt dig væk i de fine catwalkslooks, som Ganni præsenterede til deres A/W 2017-show.

Gannis fine 'Love Society'-kollektion var spækket med den lækre røde farve, ligesom den røde farve også gik igen i showets beautylook, som var skabt af NYX Cosmetics med Key Makeup Artist Trine Skjøth i front. Der var derfor masser af rosa kinder, nude/sart rosa-farvede  læber og små splashes af den røde farve over showets makeup-look, som passede perfekt til kollektionen kærlighedstema og navn 'Love Society':

”Jeg blev vildt inspireret af Gannis tema "Love Society," og jeg skabte derfor et look, hvor pigerne fremstår som individuelle eksponenter for en moderne kærligheds ”tribe.” Makeuppen var det bærende element, der kædede pigernes individuelle looks sammen til et samlet udtryk,” fortæller Trine Skjøth backstage i det Kongelige Teaters Produktionshus. ”Samtidig er jeg vild med hele stammetendensen, der udfolder sig i det moderne festival og luksusnomade liv, så jeg havde også piger på vej til Coachella, Ibiza og Indien i baghovedet, da jeg kreerede de små love tags og tribal tattoos,”  fortæller Key Makeup Artist Trine Skjøth.
 
Læs også: Prabal Gurung sendte 37 stærke budskaber på catwalken i sin A/W-2017 finale
 
Looket er stærkt og markant, men også tilgængeligt at afkode og flere af detaljerne kan sagtens overføres til hverdagsbrug - som fx de fine negle, hvor der er leget med små symboler i stedet for den heldækkende farve, som vi er vant til.
 
Trine Skøths bedste tips til looket er, at man ikke skal være bange for at lege med looket og skabe de små detaljer ved øjne og hænder. Til de små detaljer anbefaler Trine Skjøth, at du får fat en 'Liquid Liner' fra NYX, som netop kan skabe de små detaljer. 
 
I galleriet kan du komme endnu tættere på de fine Ganni 'Love Society'-beautylooks, og nedenfor kan du se looket udfolde sig på fineste vis med illustrator, Mette Boesgaards smukke tegning af Gannis 'Love Society'-beautylook:
 
 
 

Kom tæt på Gannis A/W-17 'Love Society'-beautylook

 
 
 

 

Relaterede artikler