Kom helt tæt på Mark Tans fortryllende makeup-univers

Luka Roné

Mark Tan leverede ikke blot ikke en fantastisk AW15-kollektion, da han sparkede modeugen igang med et fantastisk show om onsdagen, men også et utroligt makeup-univers, der nærmest lignede kunst. 

Se også: Johanne og Josephines modeuge-dagbog

ELLE var med backstage under forberedelserne til showet og fangede Key Makeup Artist Marina Andersson fra YSL til en snak om det makeup-tema, der prægede showet. Et tema, der havde et kunstnerisk og grafisk udtryk samtidig med, at det flirtede med 70'erne - alt i alt et helt fantastisk resultat!

Bliv klogere på Marina Anderssons tanker bag den fine makeup her:

Hvad er tankerne bag makeup-temaet til showet?

Jeg havde en møde med Mark (Tan, red.), hvor vi snakkede om, at vi ville flirte med 70'erne og samtidig lade det være præget af et grafisk univers. Marks farveramme for showet er fantastisk, og det er disse farver, vi har arbejdet meget med. Mark var inspireret af makeup-temaet til Vivienne Westwoods show, og vi bestemte os for at lave en lignende crazy makeup. Vi besluttede derfor, at arbejde med makeup'en, som var det kunst. Jeg har været meget inspireret af kunstnere som Willem de Kooning, Emil Nolde og Jack Bilbo, og vi har lavet en form for "fusion" af disse kunstnere og kombineret det med et "clean" look.

Hvad er din personlige favorit, når det gælder makeup?

Fra YSL er det deres foundation -  Le Teint Touche Éclat. Den er perfekt!

Dit bedste makeup-tip?

Mit bedste makeup-tip til huden er at holde det så enkelt som muligt. Lad vær med at putte for meget på - bare følg din naturlige hudfarve.

Se også: Modeuge-snak med model Julier Bugge

Vi har samlet en masse billeder backstage lige før Mark Tans show, hvor du kan se meget mere til den fantastiske makeup, der prægede de smukke modeller til showet. Se billederne i galleret!

Psst... Sidder du ved mobilen, 'swiper' du bare!

Backstage til Mark Tan

 

Relaterede artikler