Her er de fem værste ting, vi udsætter vores hår for

Annonce
Her er de fem værste ting, vi udsætter vores hår for

Er du en af de 23%, der kan svare ja til at bruge glattejern og føntørrer lidt for ofte - og måske også uden varmebeskyttelse? Eller går du i seng med vådt hår? 

Vi kan (desværre) svare ja til flere af de "hårsynder", som mange danske kvinder hver dag udsætter deres hår for - og vi kan se, at vi bestemt ikke er alene. 

I forbindelse med lanceringen af en ny, plejende hårfarveserie 'Color Expert' med OmegaPlex fra Schwarzkopf, har hårfarvemærket undersøgt hvad de fem værste ting, vi undsætter vores hår for, er. 

Undersøgelsen foregik på de sociale medier, hvor svenskere, danskere, nordmænd og finnere har fået lov at dele deres værste hårsyndere. Og vi er helt sikre på, at du kan nikke genkendende til en eller flere af nævnte syndere for håret.

Listen over de fem værste ting, vi udsætter vores hår for – hver dag - ses her: 

1. Manglende pleje (23%): Ikke at orke at gøre noget ved sit hår ved hele tiden at sætte håret i en pjusket knold, børste håret når det er vådt, gå i seng med vådt hår, klippe det for sjældent eller selv klippe det
 
2. Varmeværktøjer (23%): At bruge glattejern og føntørrer for ofte – uden varmebeskyttelse
 
3. Farvning (19%): Farve håret for meget/ofte
 
4. Blegning (18%): Blege håret for ofte med meget slitage som følge
 
5. Vand (7%): Vaske håret for ofte

 

Med udgangspunkt i kvindernes svar over de værste hårsynder, har Schwarzkopf udviklet en heldækkende beskyttelse til dit hår, som sikrer, at farven bliver siddende længe – og som samtidig plejer dit hår!

Serien hedder 'Color Expert' og indeholder både hårfarve med den nye Omegaplex-teknologi, en saloneksklusiv teknologi og behandling, som nu er tilgængelig for alle. Formlen minimerer slitage under og efter hårfarvning. 

I samme serie kan du også købe specialudviklet balsam og kur til behandlet hår, som reparerer og genopbygger håret i dybden. Produkterne giver langvarig beskyttelse, så du kan farve dit hår oftere uden at slide på det. Til serien hører balsamen 'Color Sealer Conditioner', som skal bruges efter hver hårvask, og så er der en langtidsvirkende kur 'Color Sealer Treatment', som skal bruges i håret en gang om ugen.

Light Cool Blonde og Dark Brown er to af de 16 flotte nuancer, der findes i den nye Color Expert-serie fra Schwarzkopf, og hvis du vil vide mere om Color Expert fra Schwarzkopf, og se alle de 16 nuancer, findes det HER og du kan købe hårfarven HER

 

 

Relaterede artikler