Instagram Her er 5 danske beauty Instagram-profiler, du skal følge lige nu

Foto: Sean McMenomy

Har du også svært ved at finde rundt i de mange beauty-produkter, der efterhånden er at finde på markedet? Hvilke er gode, og hvilke er mindre gode?

Eller har du bare brug for konkrete tips fra nogle, der ved, hvad de snakker om? Så er du landet det helt rigtige sted.

Vi har nemlig udvalgt 5 danske skønhedsguruer, hvis Instagram-profiler, du helt klart bør gå ind og følge med det samme for de bedste tips og guides indenfor makeup og hudpleje. 

1) @charlottetorpegaard

Charlotte Torpegaard driver sin egen lille skønhedsbiks ’I Love Beauty’, og har været i skønhedsbranchen i over 25 år. Charlotte er derfor en evig inspirationskilde for mange, og bidrager dagligt med sine skønhedstips til sine næsten 10.000 følgere på Instagram.

2) @beautyspace

Anette Kristine Poulen er ejeren af Instagram-profilen, @beautyspace, og du har måske allerede set Anette dele ud af sine mange skønhedstips på Go’ Morgen Danmark. Anette deler også ud af sine mange skønhedstips på sin Instagram-profil, og det bedste af det hele er, at hun ikke laver noget betalt indhold overhovedet, så alt hvad Anette anbefaler af produkter, er 100% hendes egen personlige holdning: 

3) @sarayoublush

Sara Rostrup @sarayoublush er beautyblogger, og så er hun også professionel makeup-artist. Udover at dele ud af sine mange skønhedstips, så viser Sara også bagsiden af medaljen ved at have haft et overforbrug af produkter gennem mange år, og hvor man derfor skal passe ekstra meget på.

4) @annep_beauty

ELLEs Beauty Director, Anne P., har selvfølgelig også en anbefalelsesværdig Instagram-profil. Her deler hun jævnligt nye produkter, konkurrencer, rejser og naturligvis sine ultimative skønhedstips - ofte med et humoristisk twist: 

5) @anitafalslund

Anita har efterhånden en del år på bagen, hvad angår skønhedsbranchen. Hun vandt blandt andet en ’Danish Beauty Award’ tilbage i 2015, og er senere hen blevet en del af dommerpanelet til prisuddelingen. Derfor tager vi også Anitas ord for gode sager, og mener bestemt at hun er et ”follow” værd.

Relaterede artikler