Ekspertråd Hårekspert Lasse P: "Dette produkt til 50 kroner anbefaler jeg oftest"

Foto: Privat

Hvilket produkt anbefaler du oftest?

"Helt klart TRESemmé Instant Refresh Dry Shampoo. Den er fantastisk i mange situationer: Når håret er blevet tungt og kedeligt i løbet af dagen. Når man vil springe en hårvask over. Når fint hår trænger til lidt ekstra fylde. Desuden er prisen overkommelig." Køb her

Foto: PR

 

 

 

Hvornår fortalte du sidst en lille hvid løgn?

"Jeg er virkelig dårlig til at lyve. Og hvis jeg endelig har gjort det, skynder jeg mig at fortrænge det."

Hvad er din guilty pleasure?

"Hvis vi taler om hår - så elsker jeg at lave forsøg med alle mulige produkter i håret. Diverse hudcremer kan gøre underværker. Derudover er jeg vild med country musik - især Bluegrass."

Hvilken solcreme foretrækker du?

"Jeg forsøger at bruge så mange danske brands som muligt. Mht. solcreme og sololie synes jeg, at Rudolph Care gør det rigtig godt. De klistrer ikke - og når jeg bruger dem til arbejde plus ser de smukke ud på billeder."  Køb her.

Foto: PR

Hvad er det bedste råd du nogensinde har givet?

"I livet generelt så er det at opfordre folk til at holde mere sammen. Sammenhold gør os stærkere. Og hvis vi taler om hår - så er det bedste råd, at man bør eje en Mason Pearson børste."  Køb her. 

Foto: PR

Hvad skal du i sommerferien?

"Jeg skal med bus og tog til Tyskland. Hamborg, Berlin og Leipzig. Uden planer - og bare gøre, hvad der falder mig ind - og se en masse kunst."

Læs også: Sådan får du din makeup til at holde i sommervarmen

Hvilken superkraft ville du ønske, du havde, og hvad ville du første gang bruge den til?

"Jeg forsøger at flyve mindre, for at passe bedre på verden. Så jeg ville ønske, at jeg havde en lille propel på ryggen som Karlsson På Taget. Jeg tror ikke, at den udslipper så meget CO2."

Hvilket produkt synes du er mest undervurderet?

"Jeg håber ikke, at dette produkt er så undervurderet - men jeg er helt forelsket i Flower Whip fra Less Is More for tiden. Cremen kontrollerer naturkrøllet og kruset hår på en helt magisk måde."  Køb her.

Foto: PR

Hvad er det bedste råd du nogensinde har fået?

"Min afdøde veninde Bodil Udsen sagde altid til mig: “Nu har vi set, at du kan. Nu skal vi se, at du kan lade være.” Det tænker jeg nærmest på dagligt, når jeg arbejder. Mange ville også have gavn af at bruge det råd, når de styler deres hår."

Hvilket hårplejeprodukt sværger du til?

"TRESemmé Botanique Shampoo og conditioner. De indeholder færre sulfater, og er lavet på en letvægtsformula, som aldrig gør håret tungt. Og igen - prisen er overkommelig." Køb her og her.

@camillajuliesh

Relaterede artikler