Få skønhedslooket: Hay, Sexy!

Foto: Sean McMenomy for ELLE, PR

Der er sommer i luften, og til de lyse sommernætter hører et smukt og sexet beautylook i naturlige farver, men med masser af glød.

ELLEs skønhedsredaktør Anne P. har derfor fundet frem til de otte bedste produkter til at opnå det perfekte sommerlook inspireret af det smukke look skabt til beautyserien 'Hay, Sexy' fra juli-nummret af ELLE.

Læs også: Få skønhedslooket: Pastel Perfect

Det er et simpelt look med lidt ekstra kant i form af rød læbestift. Hvis du gerne vil have læbestiften til at holde længere, kan du med fordel klargøre læberne med for eksempel 'Prep + Prime Lip' fra Mac. Den gør dine læber bløde og glatte og får læbestiften til at holde længere. 

Med på vejen får du også makeupartist og Executive Director hos Mac, Lyne Desnoyers, hurtige tip til den perfekte læbestift:

"Kom læbestiften direkte på midten af læberne, og brug så fingeren til at duppe og blende resten af farven ud - på den måde undgår du hårde kanter. Hvis der er en rest tilbage på fingerspidsen, kan du duppe den på kinderne eller øjenlågene.'

Læs også: MAKEUPSKOLEN: Sådan dækker du problemhud

Du kan se alle produkterne, som du skal bruge til at få det lækre skønhedslook 'Hay, Sexy' i galleriet, hvor du også finder links og priser. 

Psst... Brug pilene i galleriet eller 'swipe' dig igennem. 

Få skønhedslooket: Hay, Sexy!

Relaterede artikler