Hårtrend Få den fine efterårsfrisure, som florerer på Instagram

Foto: @trinekjaer_

I jagten på hverdagens perfekte look, har vi ofte tøjet i fokus. Men det behøver ikke altid at være outfittet, som bærer looket. Efterårets største hårtrend er en nem og hurtig frisure, som udgør den perfekte 'accessory' til et simpelt oufit. 

Der er selvfølgelig tale om den famøse hestehale med bobler. Du har måske allerede spottet den chikke frisure på flere af de danske it-girls, som Pernille Teisbæk og Trine Kjær.

Læs også: 4 nemme tips til at opnå det naturlige, velplejede hårlook

Den fine, nærmest kunstneriske, frisure er perfekt til at pifte ethvert outfit op. Til en enkel kjole eller et par jeans og en hvid T-shirt kan frisuren nemt gøre hele forskellen mellem et meget almindeligt outfit og et chikt og gennemført look. 

Til vores held er frisuren supernem at sætte, og så tager det ovenikøbet kun få minutter. Derfor er det den perfekte hverdagsfrisure. Det eneste du skal bruge er en almindelig hårelastik og 3-4 små elastikker, alt efter hvor langt hår du har. Herefter skal du følge disse 3 nemme steps:

1. Først sætter du en almindelig høj hestehale.

2. Så tilføjer du de små elastikker, en efter en, ned af hestehalen - med lige meget mellemrum mellem hver elastik.

3. Til sidst trækker du ud i håret mellem hver elastik, alt efter hvor fyldige 'bobler' du gerne vil have. 

Efter maks fem minutter har du skabt den fine og anderledes frisure, og du kan træde ud af døren med efterårets fineste frisure. 

Relaterede artikler