ELLE-redaktionen tester: Ansigtscreme til vinterhud

Foto: Bo Egestrøm

Udover at vinteren lige nu betyder kolde temperaturer, frost på cykelsædet og masser af varmt tøj, så betyder det også, at vores hud lider lidt. Men det kan der heldigvis rådes bod på med den rigtige ansigtscreme, der er særligt velegnet til den tørre vinterhud.

Men med forskellige konsistenter, fugtindhold, effekter, dufte og flakoner, kan det være svært at udvælge én bestemt og særligt at finde frem den helt rette ansigtcreme til vinterhuden. Og når det gælder ansigtcremer er det selvfølgelig også meget individuelt, hvilken en, der passer til hudtypen.

Se også: ELLE-redaktionen tester: Håndcreme

Her på ELLE-redaktionen har vi dog sat os for at teste nogle af de ansigtscremer, der findes til vinterhud, og vi har derfor bedt ELLEs skønhedsredaktør, Anne P., om at udvælge fem af de bedste vintercremer.

Gennem de sidste måneder har vi her på ELLE-redaktionen derfor testet 5 forskellige ansigtscremer - og dét er der kommet masser af erfaringer og nye personlige favoritter ud af.

Se med i galleriet, hvor du kan læse redaktionens kommentarer og anbefalinger af 5 forskellige ansigtcremer til vinterhud...

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet!

ELLE-redaktionen tester: Ansigtscreme til vinterhud

 

 

Relaterede artikler