ELLE Interviewer: Hårartist Odile Gilbert fra Moroccanoil til Alexis Mabille A/W 17 show

Backstage med hårartist Odile Gilbert fra moroccanoil til Alexis Mabille A/W 17 show
Foto: Josephine Aarkrogh

Under Paris Fashion Week i marts 2017 præsenterede den franske Haute Couture designer Alexis Mabille sin AW17 ready-to-wear kollektion, foran spidsen af den internationale modebranche. Kollektionen bød på "dressy-daywear-deluxe" og aftenlooks med en snert af dekadence. Ned af de polerede podier strøg modellerne iført stropløse, skjorteinspirerede aftenkjoler i tyk silke, klassiske skjorter med kostbare applikationer i brokade of guld, som kontraster til den dybblå denimstyles, der fik et eksklusivt udtryk og dermed kunne begå sig på kontoret eller til en aften ude. Farveskalaen i kollektionen var klassisk og eksklusiv, og holdt i sort, mørkeblå og guld samt enkelte indslag af creme, hvid og beige, der fik de lækre materialer, som kvalitetssilke, til at komme helt frem til deres ret. 

Og så var der håret... Alle modellerne gik ned af catwalken med bløde, bølgende lokker, der lyste langt væk af velplejet lækkerhed - kort sagt, den slags hår, mange kvinder drømmer om at vågne op med naturligt hver morgen. 

Derfor tog ELLEs udsendte, Fashion Director Josephine Aarkrogh, en snak med hår-geniet Odile Gilbert fra Moroccanoil, der var key-artist på Alexis Mabilles AW17 show, om det smukke, velplejede look, hun havde skabt til showet.

 

Kan du beskrive håret til Alexis Mabille AW17 show?

”Håret til Alexis Mabille showet var meget glat med en sideskilling på toppen af hovedet efterfulgt af luftige bølger i enden af håret.”

 

Hvilke produkter brugte du til at lave håret?

”Vi brugte Marroccanoil Volumizing Mousse, Moroccanoil Dry Shampoo og Morrocanoil Luminous Hairspray medium og hår. For piger, som har naturligt krøllet hår, brugte vi den berømte Moroccan Treatment simpelthen for at rehydrere håret.”

 

Hvad er dit favorit Moroccanoil produkt?

”Jeg elsker alle produkterne fra Moroccanoil, men mine favoritter er Hydrating Shampoo & Conditioner og Weightless Hydrating Mask.

Kom med ELLEs Fashion Director, Josephine Aarkrogh, backstage i galleriet nedenfor og se, hvordan det smukke hårlook lyste op til det netop afholde Alexis Mabille show i Paris. 

Backstage med hårartist Odile Gilbert fra Moroccanoil til Alexis Mabille A/W 17 show

ELLEs nyhedsbrev

Relaterede artikler