ELLE guider til festens flotteste makeup: Glimmer, glimmer, glimmer!

Foto: Bo Egestrøm

Shine bright like a diamond! 

I den mørke december-tid, som nærmer sig med hastige skridt, har du brug for at lyse rummet op mere end nogensinde før.

Måske har du allerede fundet dit festlige outfit, som glitrer om kap med juletræets stilige udsmykning (psst... hvis ikke, kan du finde inspiration i guides fra ELLEs modeafdeling her og her).

Men har du også husket dit festlige makeup-look? I den mørke tid skal du funkle som en glitrende stjernehimmel, og det gælder ikke kun fra halsen og ned. Også dine øjne, læber og kindben skal lyse op i december, hvad end det gælder looket til julefrokosten eller nytårsaften.

Din makeup skal glimte og shine så meget, at du kan konkurrere med de skinnende stearinlys i din vindueskarm og fyrværkeriet nytårsnat; for hvis ikke du kan shine og funkle til årets sidste fester, hvornår så?

Læs også: Johannes favoritter: 10 festlige og farverige items på budget

ELLEs skønhedsredaktion opfordrer derfor til, at give den ekstra meget gas med dit beauty-look i december - tænk glimmer, glimmer, glimmer!

Mulighederne og kombinationerne er uendelige, og der findes helt sikkert et look, der passer til dig og dit festlige outfit. 

Læs også: Skønhedsredaktørens favoritlook: Smuk og glødende hud

Forsyn dig i buffeten af beauty-items i galleriet nedenunder, der med sikkerhed får dig til at shine som den slebne diamant du er.

ELLE beauty: Glimmer, glimmer, glimmer!

 

 

Relaterede artikler