ELLE guider: Sådan får du det pastelfarvede look fra beautyserien 'Pastel Party'

Foto: Sean McMenomy

Forårets fester kalder på farver! Både i dit outfit, men så sandelig også i din make-up, hvor du med fordel kan bruge forårets fine pastel-nuancer, til at skabe et smukt og forårsfriskt festlook! 

I ELLEs maj-magasin varmer vi op til (for)årets største modefest, ELLE Style Awards 2017, og derfor sparer vi ikke på de gode festråd og tips til, hvordan du bliver ekstra festklar og -lækker til den tid vi går i møde, hvor du med sikkerhed skal danse i de lyse nætter mere end én gang. 

I beauty-serien 'Pastel Party' har ELLEs Beauty Director, Anne P. skabt tre smukke looks med fine pasteller, både til øjnene, håret og til læberne. Og bedre endnu: Vi har gjort det nemt for dig at kopiere de tre skønne looks med how-to-videor, så du ved, hvordan du skal tage fat derhjemme foran make-up spejlet, næste gang du gør dig klar til fest. 

Se med her og lad dig guide til forårets 'Pastel Party' á la ELLE!

Øjne 

Foto: Sean McMenomy

Tip: For at sikre at den røde eller lyserøde farve omkring øjnene ikke får dig til at se træt eller syg ud, så brug en masse mascara som kontrast til de sarte toner. 

Psst...! Se alle Anne P.s tips til øjen-make uppen på side 136 i ELLEs maj magasin

 

Hår

Foto: Sean McMenomy

 

Tip: Ved at børste håret, efter det er sprayet med farve, dæmpes farven og bliver mere jævnt fordelt.

Psst...! Se alle Anne P.s tips til hår-looket på side 135 i ELLEs maj magasin

 

Læber

 

Foto: Sean McMenomy

Tip: Ved at bruge en så intens farve på læberne som her, er det en gode idé med lidt farve på kinderne, så de komplementerer hinanden. 

Psst...! Se alle Anne P.s tips til læbe-looket på side 132 i ELLEs maj magasin

Film: Lars Ege / fieldproduction.dk

Relaterede artikler