Dagens beauty-tip: Solcremen, der ikke fedter

Foto: Produktfoto

Ingen sol, uden solcreme! Det er uden tvivl det bedste beauty -og sommertip til os allesammen.

Men hvilken solcreme er det så lige, at man skal vælge? Vi har alle sammen været der. Det store 'solcreme-problem' er lige om hjørnet, for der er nemlig alt for mange at vælge imellem, når det kommer til solcremer.

Læs også: Shoppeguide: Sæsonens 10 bedste bomberjakker

Heldigvis har ELLEs Beauty Assistant, Kirstine Engell, testet en række solcremer og udvalgt den allerbedste til dig, som hun har dedikeret til dagens beauty-tip:

Om dagens beauty-tip fortæller Kirstine Engell:

’Der findes ikke noget mere irriterende, end når solcremen fedter så meget, at den laver mærker på sommerkjolen, eller når sandet klistrer til benene og derfor følger med én hele vejen hjem. Solcreme-junglen kan være svær at finde rundt i, specielt fordi der efterhånden findes rigtig mange og lækre af slagsen på markedet. Efter en rejse til den Dominikanske Republik, hvor jeg både surfede og solbadede på en strand med lidt for meget eksotisk vind, fandt jeg endelig frem til min absolutte favorit. Tromborgs solcremer fugter nemlig helt uden at fedte, og jeg elsker den beroligende duft af lavendel, og jeg bliver hver gang meget overasket over, hvor blød og gennemfugtet min hud bliver. Tromborgs Face Sun Protection er derfor min favorit, da den, udover at beskytte mod solen, også er en sand lille mester at have under makeup’en som fx mineralpudder"

Du kan købe Tromborgs solcreme til 340 kr. lige HER!

Psst... Slå op på side 116 i det nyeste ELLE og se beautyserien 'Magic Touch', hvor den ekstraordinære make-up artist Marianne Tromborg drysser skønhedsstøv udelukkende med Tromborgs lækre produkter. 

Relaterede artikler