Dagens beauty-tip: Sådan snyder du dig til større læber

Foto: Sune Czajkowski / PR

Når det gælder fyldige læber, behøver du slet ikke overveje botox og restylane.

ELLEs skønhedsassistent, Kirstine Engell, fortæller nemlig, at man sagtens kan opnå fyldige læber ved hjælp af diverse skønhedsprodukter og den rette fremgangsmåde:

"Glem alt om botox, restylane og hvad der ellers findes på markedet af diverse permanente læbeforstørrende midler. Find i stedet en læbecreme, som stimulerer blodcirkulationen i dine læber og som giver giver dem et boost, så de ser mere fyldige ud. Brug gerne produkterne et par gange om dagen for det bedste resultat. Der findes mange produkter til dette formål, og jeg anbefaler, at du bruger dem under din yndlings læbestift eller lipgloss. Kombinationen af læbecreme, der stimulerer blodcirkulationen i dine læber og som giver giver dem et boost, og en læbestift/lipgloss gør nemlig, at resultatet bliver mere naturligt - og resultatet er derfor bedre og mere naturligt, end hvis du fx bruger en lipliner".

Se også: Top 100: Anne P.'s ultimative skønhedsfavoritter

I galleriet har vi samlet Kirstines bud på 5 gode produkter, der kan hjælpe dig med at 'snyde' dine læber lidt større. Du finder også priser og links tilk webshoppen i galleriet.

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet!

Dagens beauty-tip: Sådan snyder du dine læber større

  

Relaterede artikler