Dagens beauty-tip: Overvejer du at få pandehår?

Foto: All Over Press

Går du og overvejer at få pandehår, men synes du, at det er en svær beslutning at træffe?

Vi har bedt ELLEs skønhedsredaktion om at komme med 4 gode tips til, hvad man skal overveje, inden man klipper lokkerne af og hvilke muligheder, der er, når det gælder 'pandehårs-snakken'.

4 ting du bør overveje, før du får pandehår:

1. Hvis du har fint og tyndt hår, skal du være opmærksom på, at det er umuligt at opnå det "tykke, tunge pandehår", som mange af os drømmer om. Prøv i stedet at få klippet et 70’er pandehår, der er lidt længere, og som du deler på midten.

2. Hvis du har en kort pande, er der en risiko for, at dit fine ansigt hurtigt ’drukner’ i hår, hvis du får pandehår. Men prøv at tage pandehårs-snakken med din frisør - måske i sammen kan finde frem til et fint alternativ.

3. Hvis du har en hvirvel i dit pandehår, skal du være opmærksom på, at det kræver ekstra tid om morgenen i forhold til at føntørre pandehåret rigtigt og bruge de nøvendige styling-produkter. Alle kan få pandehår - også selvom man har en hvirvel. Det kræver bare lidt ekstra tid og styling om morgenen.

4. Hvis du er en aktiv pige, der cykler meget og generelt dyrker meget motion, kan du hurtigt komme til at fortryde, at du lod de lange lokker falde for et moderigtigt pandehår - for ja, pandehår vil unægteligt klistre fast til panden, når man sveder og kan være svært at styre.

Se også: Dagens beuaty-tip: Bruger du din solpudder korrekt?

Selvom der kan være mange "for" og "imod", når det gælder pandehårssnakken, så understreger Kirstine, at alle kan bære pandehår - det handler bare om at få lavet det, der passer til lige præcis dit hår og ansigtsform.

Få en inspiration til pandehåret i galleriet, hvor vi har samlet 13 kendisser, der har prøvet kræfter med pandehåret - hvad klæder dem bedst?

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet!

Kendisserne med pandehår

 

 

 

Relaterede artikler