De bedste råd Anne P: Her er mine 5 mest uundværlige makeup-hacks

Foto: PR
Det er bare så brand ærgerligt at tabe sin nye pudder på badeværelsesgulvet. Og evigt frustrerende når neglelakken er blevet for tyk til, at projekt ‘pæne negle’ nogensinde vil lykkes.
 
Der er mange ting, man bare må trække på skuldrene af og huske sig selv på, at det blot er ting, mens man andre gange faktisk kan gøre noget ved det. Og juhuu for det. Her kommer et par gode hacks til, hvordan du kan redde din makeup, hvis uheldet skulle være ude.
 
 
Tip nr. 1: Udtørret mascara
 
Hvis din mascara er tørret lidt ud, men ikke er alt for gammel, og du bare gerne vil have det sidste ud af den, kan du dryppe 1-2 øjendråber ned i mascaraen og dreje forsigtigt rundt (ikke noget med at pumpe en masse luft ned i beholderen) og give den lidt yderligere liv. Hvis mascaraen er over tre måneder gammel, skal du måske overveje, bare at smide den ud vel at mærke.
 
Tip nr. 2: Når neglelakken er blevet tyk og klumpet
 
Hvis din neglelak er blevet lidt tyk og klumpet, kan du putte en lille bitte smule acetone eller neglelakfjerner med acetone i. Men vær varsom – det er virkelig kun et par dråber! Derudover er det en god idé at opbevare neglelakken i køleskabet, da den så holder bedre.
 
Tip nr. 3: Når du taber din pudder
 
Er du kommet til at tabe og smadre din pudder, så kan du faktisk skrabe det hele forsigtigt op og hælde det ned i en skål, knuse produktet fuldstændigt og derefter hælde en bitte smule vodka i. Ja, du læste rigtigt. Det er i virkeligheden spritten, man bruger til at samle produktet (det er bare sjovt, at det er en ikke-lugtende gang sprut), men pas på, at du ikke putter for meget i. Hæld lidt i ad gangen - og forsigtigt, så det ikke bliver for vådt. Så putter du nænsomt massen i emballagen igen, og presser det ordentlig ned, så det føles fast. Og så lader du det stå, indtil det er tørt igen og wupti – din smadret pudder er hel igen.
 
 
Tip nr. 4: Fedtet blush eller øjenskygge
 
Hvis overfladen på din øjenskygge eller blush er blevet lidt ’fedtet’, eller der ligesom har lagt sig en ”hinde”, der forhindrer dig i at få produktet på børsten, (måske fordi du har brugt en lidt våd pensel, eller der har været lidt creme på børsten fra dine kinder f.eks.), så kan du med fordel tage noget tape og presse det ned på produktet, og ligesom tage det øverste lag af. Hvis der er noget, der er lidt genstridigt, kan du naturligvis forsigtigt skrabe lidt af.
 
Tip nr. 5: Knækket læbestift
 
Hvis din læbestift er knækket af på midten, kan du forsigtigt tage den, tænde en lighter og smelte enden en lille smule og placere den tilbage på den anden halvdel af læbestiften. Den skal naturligvis have lov til at køle helt af før brug, men det kan lade sig gøre.
 
 

 

Relaterede artikler