Ekspertråd 6 af de bedste frisører i Danmark: "Dette er min favorithårspray"

Foto: PR
Line Bille:
”Min yndlingshårspray er helt sikkert “Bedroom Hair” fra Kevin Murphy. Den er helt fantastisk som en finish spray, og separerer håret, og giver det struktur på en måde, så det ikke ser for “done” ud. Elsker den også til skandinavisk hår , som er blevet lysnet i solen og derfor er mere porøst, der samler den virkelig spidserne flot."
 
 
Foto: PR
 
Sidsel Marie Bøg:
”Min favorit hårlak er fra Shu Uemura. Den hedder Sheer Lacquer. Den fungerer som den gode gamle Elnett bare med en opgradering på ingredienser og med mindre alkohol. Det geniale ved den er, at man kan bygge hold op, spray for spray. Det bedste ved den er, at du bare kan børste den ud igen og style håret om, uden at der kommer hvidt fnuller eller synlig belægning på håret.”
 
 
Foto: PR
 
Marianne Jensen:
”Min favorit hårspay er Sesson spray flex fra Kevin Murphy, fordi den er så let at frisere i.”
Foto: PR
 
 
Henrik Haue:
”Min favorit er Redken Quick dry 18, fordi den er tør og super let at børste ud.”
 
Foto: PR
 
 
Cim Mahony:
”Jeg er de seneste år blevet glad for at bruge Oribe Superfine Hairspray. Den har et stærkt hold, men kan let børstes ud. Til privat brug er den god, da den ikke stiver så meget, at håret ikke kan bevæge sig. Bruger man den i hovedbunden med hovedet vendt ned af, kan man selv i fint hår skabe en usynlig fylde.”
 
Foto: PR
 
Anne Sofie Begstrup:
”Bumble and Bumble ’Does it all’ dufter ikke alene fantastisk, den har også et smart design, hvilket gør låget ikke kan falde af. Man kan bruge den både før og efter styling, og uden problemer rede håret igennem uden, at der er rester at se i håret.”
 
 
Foto: PR

Relaterede artikler