Hudråd 10 lækre Body Balms, der bekæmper tør hud

Foto: MEGA
Jeg kan huske en amerikansk veninde jeg har, der med hendes lange (velplejede) stænger hapsede den dejligste kæreste, da hun gik på Columbia University. 
 
Han havde bare set hende bagfra, og fuldstændig tabt kæben over hendes flotte meget lange ben.
 
 
Kæresten holdt ikke i længden, men stængerne er naturligvis stadig venindens. Og de er stadig velplejet bevares. 

I denne tid kan det være en smule udfordrende ikke at ende op med ’dryssende strømpebuksetørre ben’, som min kære kollega Annette K. Poulsen fra Beautyspace.dk engang beskrev tørre ben.

 
 
Du ved, der hvor du hiver strømpebukserne af, og der står en lille og måske lidt ucharmerende støvsky omkring dig i bevægelsen.
 
Hjælpen på det problem er heldigvis nær!
 
Huden har nemlig godt af en lettere eksfoliering i form af en en tørbørstning, en body scrub i badet eller ivrig friktion med et godt gammeldags håndklæde, hvorefter tricket et at give dem en rigtig god og nærende creme, bodybutter eller body balm på.
 
I galleriet nedenfor har jeg samlet nogle fantastiske body balms, som jeg varmt kan anbefale, og som uden tvivl vil afhjælpe at ende som et eksemplar af Anette K. Poulsens metafor.
 
Hendes favorit kropscreme er i øvrigt Beauté Pacifiques "D-Force Body Crème". Den har jeg faktisk aldrig prøvet, men jeg stoler 100% på min kære kollega, så anbefalingen er hermed givet videre.  
 

Body Balm og butter

Relaterede artikler