10 cremer for forårsklare hænder og fødder

10 cremer for forårsklare hænder og fødder
Foto: Sean McMenomy

Nu har vi længe nok brugt handsker og gemt fødderne væk i store vinterstøvler. Det er officielt forår, og det er derfor på tide at gøre både hænder og fødder forårsklare og parate til sommerlak og fine sandaler. Vi har fundet 10 cremer, som med sikkerhed vil få dine hænder og fødder i topform på rekordtid.

Efter en lang og kold vinter er det helt naturligt, at vores hænder og fødder har brug for lidt ekstra kærlighed.

Når du pakker føddene ind i tykke strømper og støvler, kan de ikke ånde og bliver derfor tørre, men det er der heldigvis råd for. Kosmetolog Daniela Fraser hos Complete Me udtaler til ELLE:

"Du skal starte med et velgørende fodbad, som afspænder hele kroppen. Efter fodbadet skrubber du grundigt dine fødder med et håndklæde. Massér en god fodcreme ind i fem minutter. Prøv om du kan flette fingrene ind mellem tæerne, og massér med tommeltotten imens. Tag et par tykke bomuldsokker på, og behold gerne disse på natten over. Så vågner du op med de blødeste fødder."

Hænderne er ofte et af de tørreste områder på kroppen, da vi udsætter dem for lidt af hvert i løbet af en dag. Stella Nisreen Kanaan, kosmetolog og stifter af Beauty Avenue, mener, at vejen til velplejede hænder allerede starter ved håndvasken:

"Når du skal vaske hænder, så undgå at bruge sæber, der indeholder udtørrende sulfater og brug hellere lunkent vand. Det varme vand udtørrer dine hænder og ødelægger fugtbalancen. Husk altid at genfugte dine hænder efter vask."

Velplejede hænder og fødder er altså et must. Det nytter jo heller ikke noget at finde den mest sommerlige neglelak frem eller investere i de smukkeste sandaler, hvis dine hænder og fødder ikke er af samme standard. 

Se med i galleriet, hvor vi har fundet 10 cremer, som vil gøre dine hænder og fødder helt klar til forår og sommer...

10 cremer for forårsklare hænder og fødder

Relaterede artikler