Annonce

Se videoen fra vores første ELLEfit-event

af Annonce 22/09/2017
Var du med, da vi afholdte vores første ELLEfit-event i smukke omgivelser ved Kongelundsfortet i Dragør den 18. september 2017 for 120 af vores læsere? Ellers kan du (gen)opleve løbet og se alle højdepunkterne fra dagen her...
Mandag den 18. september 2017 var dagen, hvor vi afholdte vores første - men næppe sidste - ELLEfit-event sammen med 120 af vores seje, stærke og søde ELLE-læsere. Dagen startede ved hovedindgangen til ELLE på Aller Media, hvor to store partybusser hentede os for at sætte kursen mod Kongelundsfortet, der ligger i de smukkeste omgivelser ved Dragør. ELLEs chefredaktrice, Cecilie Ingdal, og Health Editor, Stephanie Bang, kickstartede dagen med velkomst og introduktion til aftenens aktiviteter, herunder vores faste ELLEfit-træner Joanna Scharlett, som tog sig af dagesn opvarmning. Derefter stod der træning, træning og atter træning på programmet i 60 minutter. Alle deltagere skulle igennem fire forskellige træningsposter, hvor der var fokus på fire forskellige ting: ben, arme, mave og ryg. Efter 60 minutters hård træning stod den på 100% forkælelse fra alle de brands, som er sponsorer på ELLEfit. Urtekram stod derfor klar med en særlig ELLEfit-salat til alle deltagerne efter træning - naturligvis akkompagnereet alle lækre og sunde juices fra Franklys samt masser af koldt vand fra Kildevæld. Og som prikken over i'et forkælede Wullf & Konstali efterfølgende alle med en kop var kaffe, latte eller chai latte. Purori var også med til vores første ELLEfit-event og stod klar med masser af deres lækre kosttilskud og vitaminer, som deltagerne kunne prøvesmage og få vejledning inden for. Hvis du var en af de 120, der var med til vores første ELLEfit-event kan du genopleve dagen i filmen nedenfor - og hvis ikke du var med, kan du se, hvad du gik glip af (og måske allerede nu sætte kryds i kalenderen til næste år).

Nedenfor kan du se alle billederne fra vores ELLEfit-event, som bestemt ikke havde været det samme uden vores skønne sponsorer. Stor tak til Kildevæld, Puori, Urtekram, Vichy, Frankly Juice og Wulff og Konstali!