Se alle billederne fra adidas Runners Race Copenhagen

Foto: Niels Kondo

I samarbejde med adidas:

Lørdag den 10. september var området omkring Søerne og Søpavillionen i København fyldt med en masse adidas-løber, herunder adidas ambassadører fra hele Europa, ELLE-redaktionen og vores kollegaer fra ELLE Norge og ELLE Sverige. Og alle havde vi ét formål: at løbe søerne rundt på enten 6 eller 12 km. 

Inden løbet fik alle løberne udleveret den nye ZNE-hoodie fra adidas, som alle skulle have på før løbet. Trøjen har en særlig funktion, hvor det er meningen, at man tager trøjen på lige inden løbet og via hætten forsøger at "lukke" alle lyd ude og koncentrere sig om det, der skal ske næst: at løbe. adidas beskriver det selv med mottoet "Find Focus", da ideen netop er, at man som løber skal finde sit fokus inden start og koncentrere sig 100% om løbet. 

Se også: Her er 3 tips til din intervaltræning

Så da de forskellige hold blev sendt afsted på ruten, havde alle været inde i adidas-teltet med hætten oppe og forsøgt at 'finde deres fokus'. Derefter blev alle sendt af sted i hold, og derefter stod den på 6 eller 12 km. løb rundt om Søerne i København.

Undervejs var der masser af sjove happenings på ruten, herunder heppekorspiger, et område hvor alt var sprayet hvidt og på alle måder mindede om "winter wonderland" og sidst, men ikke mindst - en masse adidas-ambassadører, som heppede hele vejen. Noget, som virkelig gav det sidste på en dag, hvor solen skinnede og temperaturen havde sneget sig over de 25 grader.

Kunne du tænke dig at løbe sammen med adidas i København? Hver tirsdag og torsdag afholder adidas løbeeventet 'adidas Runners Hub' klokken 18.00, hvor alle er velkomne. Der bliver løbet i forskellige hold og tempi, så der burde være noget for enhver smag. Hvis det er noget for dig, skal blot møde op tirsdag eller torsdag klokken 18.00 hos Lúlú Ravnsborggade 12E i København. 

I galleriet har vi samlet en masse billeder fra årets adidas Runners Race Copenhagen.

Se alle billederne fra adidas Runners Race Copenhagen

Relaterede artikler