Foto: @juno_the_bakery
Nyhed

Populært bageri skaber timelange køer på grund af nostalgisk kage

af Emma Vinkel og Tanja Hartmann 12/04/2021
Var den klassisk mælkesnitte også din favorit-snack, da du var barn? Så vil du elske denne nyhed! Det populære Københavner-bageri Juno the Bakery tager dig tilbage til barndommen ved at genskabe denne populære kage i en ny luksusudgave.

Er der noget, der skriger mere af barndomsminder end en klassisk mælkesnitte?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Lizzos frugtsnack får dit mundvand til at løbe

Nu har det populære københavner-bageri Juno The Bakery på Østerbro taget fat i barndomsfavoritten og lavet deres helt egen fortolkning af den velkendte mælkesnitte fra Kinder, som nu er landet i bagerens montre.

Med bageriets egne ord er den lavet med fløjlsblød mælkecreme mellem to lag chokoladebunde. På toppen er den krydret med karamel og havsalt, som giver et ekstra touch. Og så ser den superlækker ud!

Du kan få et nostalgisk glimt af den lækre snitte lige her:

Folk strømmer til

Folk strømmer til det lille bageri for at få fat i luksusmælkesnitten, og køen er ofte lang ude på gaden. Men den har dog også en pris, for som alle nok ved, så koster luksus.

Man må nemlig lange 35 kroner over disken, hvis man skal have fat i mælkesnitten fra den populære bager. Det er dog det hele værd, kan vi love dig for!

Hvis du synes, at det er lidt til den pricy side, kan du også kaste dig ud i at bage den lækre mælkesnitte selv. Du finder opskriften lige her.

Læs også: Denne pastaopskrift har fået et helt land til at løbe tør for fetaost